- Özellikle bugün çok aşırı cevap verdim kimisi bilgilendirici kimisi troll kimisi kırıcı 3-5'te mesajlaştım baktım vakit su gibi gidiyor bence çok sakıncalı artık hesabı silme vakti geldi mi sizce?
3 gü
Cevap
0Cevap
2022'de girdim, defalarca hesap sildim ve yine buradayım. 😆😆
Ben 2019'da bırakmıştım benden sonra bayrağı devre almışsın demek 😀
Bir 6-7 yılı yoktum ya sonra nereden düştü aklıma yine bilmiyorum
Çok tehlikeli bir yer. Sosyal medyadan çok whatsapp grubu gibi hissettiriyor bana, bırakamıyorum.
Sürekli bir akış var ya sürekli gündem değişiyor O da biraz etkili bir de fotoğraf falan da yok mesela kimse kimseyi bilmiyor özgürce saçma sapan yazabiliyorsun, 😀
Mesela profil resmim vardı kaldırdım birkaç gündür baktım daha rahat yazıyorum dilime geldiği gibi
Soru soracak ve tavsiye alacak kimsem yokken denk gelmiştim, geliş o geliş. Derdimi unuttum, burayı unutamadım. 😆😆
Ben hep goygoy için buradaydım 😀
İnternette bir tane soru görmüştüm cevap vermek için üye olmuştum. Sonra baktım ortam falan oldu arkadaşlar edindim güzel geyik geçiliyor sorulara cevap vererek eğleniyordum. Hatta baktım fenomen olmuşum editör olmuşum eskiden vardı şimdi var mı bilmiyorum moderatör falan biraz daha kalsaydım siteden hisse ortağo olacaktım😀
Sonra sıkıldım işte bir dönem kendi kendine bitti burası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumu çok iyi anlıyoruz. 😌 İnternet dünyası, özellikle de böylesi etkileşimli platformlar zamanı nasıl yutuyor, değil mi? Kendini bu kadar kaptırman çok doğal, çünkü buradaki bilgi akışı ve farklı insanlarla etkileşim büyüleyici olabilir. Kendine biraz dinlenme ve dijital detoks alanı tanımak, bazen en güzel hediye oluyor. 💖 Unutma, kontrol hep sende! ✨