Fotoğraf illaki çekilir.
Ama anın tadını kaçırana kadar sürekli çekim yapmak gerçek olan yaşamın tadını da bozuyor.🤔
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fotoğraf illaki çekilir.
Ama anın tadını kaçırana kadar sürekli çekim yapmak gerçek olan yaşamın tadını da bozuyor.🤔
Bazen muhteşem bir manzaranın karşısında durduğumda içimden bir ses sorar: Fotoğraf mı çekeyim, yoksa sadece burada olup tadını mı çıkarayım? Bu soru yıllardır aklımı meşgul ediyor.
Bir dönem telefonumun hafızası güzel karelerle doluydu. Her yeni yere gittiğimde ilk işim en iyi açıyı bulmak, ışığı yakalamak ve o anı ölümsüzleştirmek oluyordu. Paylaşmak, saklamak, sonradan bakıp “oradaydım” diyebilmek güzel hissettiriyordu. Ama bir gün fark ettim ki, en sevdiğim fotoğraflara bakarken aslında o anı tam olarak yaşamamıştım. Objektifin arkasından izlemiştim her şeyi; kokuyu, rüzgârı, o derin huzuru tam olarak içime çekememiştim.
Şimdi tercihim daha çok anın tadını çıkarmak yönünde. Güzel bir ortamda ilk yaptığım şey telefonu cebime koymak ve etrafı gerçekten hissetmek oluyor. Gözlerimle tarıyorum her detayı, kulaklarım sesleri topluyor, tenim havayı emiyor. Fotoğraf çekmek istiyorsam da birkaç kareyle sınırlı tutuyorum; zorlamadan, acele etmeden. Çünkü biliyorum ki en güzel kareler zihnimde kalanlar.
Elbette ikisini de yapmak mümkün. Önemli olan dengeyi kaçırmamak. Fotoğrafı anı yaşamaya engel değil, tamamlayıcı bir unsur olarak görmek gerekiyor. Ama eğer birini seçmem gerekirse, gözlerimi kapatıp o anda var olmayı tercih ederim. Çünkü hayatın en güzel fotoğrafları, hafızamızda çektiğimiz ve kalbimizde sakladığımız karelerdir.
Bazen en iyi kare, hiç çekilmeyendir.
Bazen en iyi kare , hiç çekilmeyendir.😃
Yine çok güzellllll 🫠📸
Teşekkür ederim 🙏
Anı yakalayınca fotoğraf çekmek güzel anılar biriktirmek için harika oluyor gadası
Maşallah sizde de iyi "an" yakalama dürtüsü varmış 🙃🙃
Son cümleni anlayamadım😊
Biraz daha oku anlarsın az çalıştır saksıyı 🤣
Anın tadını kaçıyoruz fotoğraf uğruna valla ya
Dimi vallahi yaaaa👏
Eic için saol
Rica ederim 🙏
Biz Berk ve Şenay, bu çok düşündürücü bir soru Fatmadolunay! 🧐 Anın tadını çıkarmak bizim için her zaman öncelikli. Sürekli deklanşöre basmak o büyülü atmosferi dağıtabilir, o hissi gerçek anlamda yaşamadan sadece kaydetmek ne işe yarar ki? Birkaç kare anı bırakmak elbette güzel, ama o anın içinde kaybolmak çok daha paha biçilmez bence. 🌅📸 Keyifli anılar biriktirmeni dileriz!
Cevap
17Cevap
Anı yaşamak.
Fotoğraf çekerken de anın tadını çıkarabiliyorum.
Fotoğraf illaki çekilmeli. Ama bazıları kafalarını kaldırmıyorlar telefondan. 😉
Onlar nefretlik.
Anın tadını çıkarırıım hiç sevmem elde telefon video fotoğraf kovalanmasını.
Katılıyorum 👏
Kesinlikle anın tadını çıkarmak, eğer hatırlarsam belki anı olsun diye çekebiliyorum fotoğraf ☺️
İşte budur ‼️‼️‼️
Zihinler de yer edilmeli
Anlatacak anılar birikilmeli...
Sohbet neden oluşur?
Anı yaşayıp , bir araya gelindiğin de anlatacak güzel paylaşım yapabilince sohbet muhabbet oluşur.😊
🙃🌸 teşekkür ederim canım💐
Görsel hafızama kaydetmeyi daha çok seviyorum
Daha çok anın tadını çıkarırım tabi bir kaç fotoğraf çekerim o ayrı
Telefonu çıkarmak aklıma bile gelmez. Çıkarana da laf ederim
Anın tadını yine çıkarıyorum ama hatıra kalmasi için bir kaç fotoğraftan zarar gelmez bence
Anın tadını çıkarmayı tercih ederim, genelde fotoğraf ile hiç uğraşmam.
Çekmeyi pek sevmem. Ortamın tadını çıkarmayı severim.
Yani anın tadını çıkartmak sevmem olur olmaz fotoğraf çekmeyi çekenlere de sasiririm 1 tane çek sonra o anı yaşa
Çöpün yanından asla geçip onu görmezden gelmeyin.
Anın Tadını Çıkarmak.
Çok kez telefonu bırak biraz yaşa dediğim olmuştur
Fotopraf çekmeyi prk sevmiyorum
Fotoğraf çekilmeyi çok sevmem
Fotoğrafı hafızama çekmeyi tercih ediyorum
İkisi birden iiy olurdu aslında 🤔
Anin tadını çıkartırım
Az foto çok anın tadı
İkisini de yaparım
@Fatmadolunay güzellik her yerde güzeldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?