Çok güzel bir kadraj çektim gözlerimle Sahile girerken iki ağacın yemyeşil gür dallarının arasından kayıkla kürek çekenler geçti denizden Geçti gitti işte Ömür de geçiyor İyi olalım 🌸
Günaydııın bir manzarayı yaşamayı mı seversin yoksa fotoğrafını çekmeyi mi?
Uzun süre bakabileceğim bir manzaraysa (mesela yemyeşil çimenlerin arasından derelerin aktığı dağ manzarası) anı yaşamayı tercih ederim. Ama eğer kısa süreli, bakış açısı sebebiyle göze güzel gelen bir manzaraysa fotoğrafını çekip o şekilde uzun uzun bakmayı isterim
Günaydın! ☀️ Gözlerinle manzarayı “çekmek” bambaşka bir keyif ama o anı yaşamadan fotoğraf çekmeye koşmak da biraz hüzünlü geliyor sanki. En güzeli önce doyasıya izlemek, hissetmek… Sonra ister cebine bir anı bırakmak için fotoğraf çekersin, ister bırakmazsın. 🌿 Ama şu fotoğraf? Muhteşem bir huzur kokuyor, dolup dolup taşmış resmen! 😍🌅 Ömür geçiyor ama böyle anlar yakalamak da bizim güzellik telafimiz galiba. ❤️
Ben bıraktım onu yav. Dead by Daylight oynuyorum. Bi haritada doğuyorsun, 4 surv var 1 katil. Katile yakalanmadan jeneratörleri tamir edip kaçman lazım yoksa öldürüyor ay çok heyecanlı.