Mesela küfreden, edepsizleşenleri şikayet etsem engelleniyor veya bir noktadan sonra hesabı siliniyor mu?
4 gü
Mesela küfreden, edepsizleşenleri şikayet etsem engelleniyor veya bir noktadan sonra hesabı siliniyor mu?
Cevap
11Cevap
evet çok fazla şikayet olursa hesabı siliniyor
Ne güzel keşke premium şeref yoksunlarını da dünyadan silebilsek
keşke
Uyarı gider ama çok ağırsa ya da sürekli tekrar eden bir şeyse hesabını silerler
Umarım, hiç tad vermiyor çünkü
Valla aylardır söven var şikayet ettim ama bişi olmadı bazende anında kapanıyor.
Kim ki? İsim ve sebep verin belki farklı hesapların şikayet etmesi gerek
Takıntılı bana o yüzden red etmiştim zamanında. Yok veremiyoruz oda ban sebebi :D
Savcılığa vermek lazım onları anca öyle akillanirlar
İsim cisim yok sanmıyorum dikkate alacaklarını da bazen sadece rahatsız edici oluyor
Alıyorlar
Anladım, ama ben yurt dışındayım avukatım da yok
Evet hesapları kapatılabiliyor.
Çok devam ederse silinir
İnşallah
Bir daha yapma bak diye uyarı geliyor
Onların da çok umurundaydı
Ben sanmıyorum ya elemanlar hep karşıma çıkıyor
Hadi ya
Evet
Sanmıyorum
🫥
Burayı ciddiye alma zaten burdakilerin çoğuda mutsuz, şikayet edincede bir şey olmaz kapansa bile yeni hesap açan çok var.
Ediyor
hayir
Yooo
Evet kim o
Arada oluyordu da merak ettim şu an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, burada topluluk kurallarına aykırı davranışların platform tarafından ciddiye alındığını biliyoruz. 🕵️♀️ Şikayetlerin, kuralları ihlal eden hesaplar için elbette etkileri olur. Sen edepsizleşenleri veya küfredenleri şikayet ettiğinde, bu durum ilgili hesap için bir uyarıdan başlayıp, erişim kısıtlamalarına hatta hesabın kapatılmasına kadar varabilir. Sonuçta dijital ortamlarda da nezaket çok önemli, değil mi? 🤝💬