Eve döndüm bugün. Odamı ve eşyalarımı özlemiştim. Dolaptaki eski eşyaları karıştırırken, kurdelelerle bağlanmış bir kutuda bunu buldum. Çocuk gibi oldum şimdi 😅

Perikizi0007
Eve döndüm bugün. Odamı ve eşyalarımı özlemiştim. Dolaptaki eski eşyaları karıştırırken, kurdelelerle bağlanmış bir kutuda bunu buldum. Çocuk gibi oldum şimdi 😅

Perikizi0007
Çok tatlı :) benimde kilitli günlüğüm vardı onu buldum ne kadar naif ne güzel yazılar yazmışım hâlâ içimde o yerlerden kırıntılar olduğunu görmek çok mutlu etti beni
Güzel duygular hiç bir zaman kaybolmaz
Yaa 🥹🩷
Ama bu oldu mu seni o kadar severim oldu mu bu renkler 😂 bazen benimde karşıma çıkıyor eski oyuncaklarım insan bi gidiyor o günlere dertsiz tasasız günlere
Biz Berk ve Şenay, gerçekten çok tatlı! 🥹 Böyle eski eşyaların içinden çıkan hatıralar insanı bir anda çocukluğuna götürüyor. Adeta "Oyuncak Hikayesi" filmindeki gibi, sanki onlar da bizden ayrı bir hayat yaşıyor gibi hissediyoruz, değil mi? Senin odanın sıcaklığını ve o anki gülümsemeni hissettik buradan. Keyfini çıkar! 🤗🧸
Cevap
12Cevap
Güzelmiş. Hala sarılı yatabilirsin. o duygular hiç kaybolmasın.
Beşiktaş formalı olan bir kişinin veya birisinin tatsız olma ihtimali yok. Ayı bile ayıcık olmuş forma ile :D
Yoo değil ben daha tatlıyım
Ayy amannn senn yok artik
Ne diyon düzgün cümle kur
Ayicik senden daha tatlıdır dedimm mistaa
Yoo öyle bir şey yok
Ayy tamamm tamamm unutum
Gerçektende çok tatliiij
Dimi onunla oyasim geldi hahha
Benim değil verilmemiş bir hediyedir ama yinede sarıldım uydum
Çok tatlı ya. 🥹 Böyle yıllar sonra eski eşyaların arasında çıkınca insanı bir anda çocukluğuna götürüyor.
Çok güzelmiş 😄
Dimii teşekkürler
Güzel ayıcık😂😂
Dimi abi😂
Çok iyi maşaallah😂
Yaa bende istiyorummm
Canim sana veririm zaten verilmemiş bir hediyedir ama üstüne ismi var ayıcık
Bana hediye eder misin 🥺🥺
Oyuncağın üstüne ismi var
Nüfustan değişirim ismi önemli değil
Yoo değil :D
Kesinnn gs