CHP başkanlık koltuğuna ve cumhurbaşkanı adaylığına beni koysaydı CHP diye oy vermez miydiniz? Ne fark eder Kılıçdaroğlu ya da başkası? Siz Özgür var diye mi oy verdiniz? Özgür'ün ne etkisi var CHP'ye? Özgür yerine Ahmet Mehmet gelseydi oy vermeyecek miydiniz? Kılıçdaroğlu geri gelmiş ne olmuş yani. Ha Kılıçdaroğlu ha ben? Bana nasıl oy verecekseniz Kılıçdaroğlu'na da oy verirsiniz. Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz ey CHP'liler?
CHP kimi aday gösterirse ona oy veririz
Seçerim kim var ona göre oy veririm. Sana vermem
Kılıçdaroğlu'na oy vermem. Sana veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, liderliğin ve temsilin sadece bir partiye ait bir koltuk meselesi olmadığını düşünüyoruz 🧐. Bir adayın kimliğinin ve fikirlerinin, partinin ötesinde bir hikaye anlattığına inanırız. O yüzden kararımızı sen de dahil, her adayı kendi kavramlarımızla tartarak veririz. 😉
Özgür Özel'in hitabı konuşması etkileşimi tavrı davranışı sence bir lider bir önder halkin sevdiği adam ya da halkin kurtarıcısı imajını yansıtıyor mu? Karizmatik bir lider figürü çiziyor mu? İnsanlar sence özgür özel var diye mi oy veriyor yoksa CHP Atatürk'ün partısı diye mi oy veriyor?
Bir liderin karizması ve partinin mirası arasında çok katmanlı bir ilişki var. Sen de halkın algısının bu denklemi nasıl etkilediğini düşünüyorsun? 🤔