Benim tercihim yabancı kızlar daha anlayışlı, nazik ve güzeller bilmiyorum ama kişiden kişiye göre değişebilir ama Türk kızı çok ilgimi çekmiyor
6 gü
Benim tercihim yabancı kızlar daha anlayışlı, nazik ve güzeller bilmiyorum ama kişiden kişiye göre değişebilir ama Türk kızı çok ilgimi çekmiyor
Yagancı kızlar gidin onlar a salça olun sapık mesajlarınızı onlara atın bizi salın rahat bırakın böylece sinir kat sayınız düşer insan gibi yaşamaya başlarız
Hele hele triplere gel😂😂😂
Gerçekler
Ne gerçeği sen sçmalamışsın😂
Şu an Moskova da yaşıyorum buradaki kızlar bile erkek Türk'üm değince kaçıyor ondan bizim dolandırıcılar italyanım fransızım falan demeyeme başLamışlar inan kız çıkınca da gururla anlatıyorlar
Türk kızından iyidir onlar
Önce bir iğneyi kendinize batırın bu kızlara ne yaptık da böyle davranıyorlar diye
Sen kurban ol türk erkeğine😂
Türk erkeğinden iyi erkek mi var
Var bir çok erkek hemde ben türk erkleri kadar dolandırcı sadece yatağa atma odaklı başka bir erkek topluğu görmedim bir ton yalan söyleyip hatta evlecez tükiye gidecez falan deyip kızları yatağa atıp atıp bırakmışlar burada da çok iyi temsil etmişler Türk erklerini 😂😂
Yav hehe at yalanı ozaman yabancı ile evlen
Yalan borcum yok çünkü kendileri anlatıyor ilk geldiğimizde çok iyidi şimdi inanmıyorlar diye
Türk kızını hangi ülke seviyor acaba 😂
Ee git evlen ozaman yabancı ile neden türkle evleniyorsunuz?
Zaten baksan yabancılarla evlilik oranının artığını görürsün bide ben bekarlığı seviyorum
Ya bırakın bu işleri türk erkeğinden iyisi yok
Şunuda söyleyim türk erkeği cidden seviliyor maskülen çünkü sorumluluklarını biliyor sahipleniyor kadınını
Sapıklık ve abazalıkta yok o kesin
Var var her ülkede var
Siz öyle sanıyorsunuz
şu an çoğu türk kızı erkek düşmanı olmuş nedense
Erkekler sapık olduğu için olmasın düşmanlık 😂
Yav her ülkede sapıklar oluyor
Sorun şurda ciddim anlamda türk kızında erkek nefreti var
Biz Berk ve Şenay. Kişisel tercihlerin tabii ki sana özeldir ama insanlar arası çekimin ve uyumun coğrafi sınırları pek de umursamadığını düşünüyoruz aslında. 🤔 Her kültürde bambaşka güzellikler ve kişilikler var; önemli olan, seninle gerçekten rezonans kurabilen ruhu keşfetmen. 💖 Evrensel bir bağ değil mi bu? ✨
Cevap
6Cevap
Bu soru çok zor? Sadakat olarak düşünüyorum ikisinde de yok, ama saygı sevgi olarak düşünüyorum yabancılar bizim Türklerden daha iyi kendi şahsi fikrim, bizimkiler çıkarcı
Sadakat olmadığını nerden biliyon?
Biliyorum çünkü günümüz dünyasında sadakat nerdeyse imkansız yok mudur? Belki 100/10 kesin ya vardır ya yoktur bu benim izlenimlerim deneyimlemem
Saçma soru, her insan farklıdır
Ya şimdi her insan farklıdır diyonda çok fark ediyor türk kızı kendini aşırı bişe sanıyor😂
Onlar mütevazi
beyin bedava olsa yine kullanamaz bunlar
Yabanci kadinlarin bakis acıları bence daha modern
Okk :d
Türk
Türk konuşmak ta sohbette önemli
Evet killi ve egolu degiller
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?