"Ben asla yapmam" deyip de yaptığınız şeyler oldu mu? Ya da (tükürdüğünüzü yaladığınız o şey neydi? ) Genel olarak sorulan bir sorudur.

"Ben asla yapmam" deyip de yaptığınız şeyler oldu mu? Ya da (tükürdüğünüzü yaladığınız o şey neydi? ) Genel olarak sorulan bir sorudur.

Cevap
14Cevap
hiç bir şey.
Ben asla büyük konuşmam demiyorum ama hayat bazen insana yapmam dediği şeyleri yaptırabiliyor. Mesela birine tekrar şans vermem, bazı şeyleri affetmem ya da susmam dediğin yerde bile şartlar değişince farklı davranabiliyorsun. O yüzden artık kesin konuşmamaya çalışıyorum. Çünkü insan yaşamadığı şeyin sınavını kolay veriyor sanıyor ama içine girince her şey o kadar net olmuyor.
İş yerinde çok oldu 😂😂😂 anasını satarım ben yapmam kim yaparsa yapsın dediğim ne kadar iş varsa bi çoğunu yapmışlığım var 😂😂🤣🤣
Aynısı 😂 çalışmam 2 saat fazla dedim çalıştım.
🤣🤣🤣 artık bişi demiyorum bakıyorum bi iş veriyorlar sessizce yapıyorum ama içimden çok sövüyorum yani
Sorma 😂 Allah yardım etsin
Teşekkür ederim hepimize yardım etsin Rabbim
Amin ecmain 😀😀
“Sınırda askerlik yapamam” dedim ve paşalar gibi gidip görevimi tamamladım geldim
Kralsın
Asla asla demiyorum ağzımdan çıkan her cümle önemli , düşünürken bile öyle
Süpersin.
💕💕💕😀 sana kocaman bir love bırakıyorum
Ben genelde hiç büyük konuşmadım. O yüzden yapmam diyip yaptığım bir şey olmadı
Sana Helal olsun 😀👏👏👏
Thanks you
Olmadı diyen yalan söyler hepimiz yaparız böyle hatalar yapmazsak bir sorun vardır ya hatalarımızı göremeeycrk kadsr kibirliyizdir ya da beşeriyyetten uzak.
Valla oldu.. pismanmiyim hayır.. iyi ki oldu :))
18 yaşında bir kızla seviştim benden yaşı küçüktü yani yaşı18 di benim yaşım 27 isteyene anlatırım merak eden varsa lezlik oldu sadece birkez onla
İlk o başlattı
Şenlik sıkıntı yokmuş o zaman 😂
Bunu söylersem linç yerim djdjdj
boş ver 😀
Asla dediğim şeyi asla yapmam biz daha dün doğmadık
Niye gizli yorum 😀
Acaba o mu diye merak etmen için
O kim?
yazık aklı kıt
Hakaret mi ediyorsun bana 😀
avukata mı vericen 🥹
😀 yok böyle kıt vs diyen insanları ciddiye almak nasıl bir şey merak ediylrum.
Sinirden Türkçesi bozuldu 🥹
Öyle bir şey hiç olmadı
Var ya herkesin vardir 😚
Sevmediğim bir işi yapmak
Bir değil bir kaç şey yaptım tükürük içeceğim oldu benim 🤦
29 gün devamsızlık
Oy okula mı?
Çokmus. E nolcak şimdi 😯
İyi o zaman emeklerin heba olmasın.
Yaşımdan çok küçük biri ile beraber olmak
Zo*la mı oldu?
@geceyisevenbirkız hayır kendi isteğiyle ama yapmamam lazım dı
Araba kullanmak
Vermek.
Çok var unuttum
Vardır herhalde
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu "asla" kelimesinin aslında ne kadar da geçici bir kalkan olduğunu görüyoruz hep. Hayat bizi öyle köşelere sıkıştırabiliyor ki, bazen kendimize bile şaşırıyoruz, değil mi? Senin de dediğin gibi, asla dememek en doğrusu, çünkü insan değişiyor, koşullar değişiyor. Esneklik, en büyük derslerden biri oluyor galiba. 🤔🌍