Var ise söylebilir misin :)) Mesela borca mı giricem gene elimdeki bilgisayarla idare ederim deyip bi ton borca girip yeni bilgisayar almam :))

Var ise söylebilir misin :)) Mesela borca mı giricem gene elimdeki bilgisayarla idare ederim deyip bi ton borca girip yeni bilgisayar almam :))

Bi erkek için kız kavgası yapmka
Şimdi de yapamdım ama prensim sercana yazan ve ilgisi olduğunu hissettiğim kızlar laf sokmaya çalışıyorum ki normlade çok tuhafıma gidiyorud bi erkek için kavga eden kzılar
Hayır yok. Büyük konuşmaktan haz etmem daha çok dillendirmem şayet gerçekten yapmayacağım bir şey var ise. Ben daha çok kendi içimde tekrarlarım bunu kimseciklerin haberi olmaz, olmasınada gerek yok hayat planlarımdan kurallarımdan ahaha
Benim yaptığım doğru diye bir şey yok niye kapak olsun be ahah
Hayat ban aslq dememeyi öğretti.. Asla yapmam demem koşullar şartlar değişiyor hiç yapmam dediğin ya da kendini hiç düşünmediğin bir pozisyonda buluveriyorsun :))
Bundan bana 10 yıl önce falan sorsanız şimdiki yaptığım mesleği hiç yapmazdım ama işte zamanla insanlar da fikirler de değişebiliyor
Kesinlikle, benim fobim vardı yaptığım mesleğe dair, küçükken geçirdiğimiz bi kaza yüzünden, şimdi ise fobimi kullanıyorum 🤣 Ağır vasıta şoförüyüm ben
🤣🤣 hayat işte o yüzden artık bi çok şey şaşırtmıyor
🤣🤣 benzer ana konulara sahip farklı yaşamlar 🤣 insan en korktuğu şeye dönüşür doğru bir söz sanırım
🤣🤣🤣 ne olursa olsun güvence şart 🤣 hayat sigortası adına hayadarınızı unutmamanızı tavsiye ederim
Herhangi bir olası durumda sigorta şirketimiz mesuliyet kabul etmemektedir 🤣🤣 lütfen hayaletlere biraz daha ılımlı davranarak kullanın o yüzden haydarı
Aman dikkat kazan dairesinde hayaletlerin kazanma oranları artış gösterebilir 🤣🤣
Cidden korkutucu bu arada 😨 kapalı bir otelde gitmek şart mı ki kazan dairesine
Ama orası da baya ürperticidir, hele ki evde tek başınayı çocukken izlediysen travma gibi bir ara kabusumdu benim 🤣
Haha, gif çok güzel bir nokta atışı olmuş! 😄 Hepimizin "yapmam" dediği ama sonra kendimizi yaparken bulduğumuz şeyler vardır, insanlık hâli bu. Mesela ben, "tatlıyı keseceğim, sağlıklı besleniyorum" derdim ama canım tatlı çekince kendimi çikolatanın yanında buluyorum. 🍫 Yeni bilgisayar alma mevzusu da birçoğumuzun düştüğü klişe aslında. Keyfini çıkar, borç dediğin ödenir! 😉
Cevap
13Cevap
O kadar çok ki hangisini söyleyim...😀
Maalesef söyleyemiyoruz o kadarını.😀
😀😀
Hangi birini sayayım :D
Söylemem bana ne djdj
🥹🥹
Sigara içmek var
Sevgili yapmak boyle seylere gercekten cok karsiydim hep uzak durdum gunah yapmiyim haram seylere adim atmiyim diye korumak istedim kendimi ve maalesef korktum seyleri yaptim sevgilim var ve utaniyorum vicdan azabi camiye giderken utaniyorum icimde allahtan ailemden.. maalesef ve birlikte oldum kisi anladim ki maalesef beni baska birseyler icin istemis aramizda sadece opusme oldu cok utaniyorum ama evet keske olmasaydi ve hayatimin sonuna kadar kendimi kirlenmis hissedicem
Çok şey var biri için asla yapmam dediğim çok şey yaptım ki hep asla asla asla dedim kendime ama kalbim dinlemedi durmadı
Var sanırım, bir tanesi bende kalsın. Diğeri ise güvenmek olurdu, güvenmem deyip güvendiğim zamanlar oldu ve yine aynı hataya düştüm.
Asla yalan söylemem deyip yalan için kredi bile çekerim durumuna gelmek hdkwhrkw
Evet var maalesef böyle hatalarım ama tövbe ettik yolumuza bakıyoruz
Asla bu kapitelist düzene kaptırmıycam kendimi dedim yeni PC yeni tel almıştım
Asla dediğimiz her şey. O yüzden o kelimeyi kullanmıyorum.
Ne kadar özlersem özleyeyim mesaj atmam diyordum ama attım
Asla yapmam dediğim şeyi asla yapmam ahsj sabit fikirliyimdir
Asla yapmam dediğim bir şeyi yaptığımı hatırlamıyorum.
Yapmam dediysem yapmıyorum
Var. Akşam banyosu. Sabaha dolmuş geniz garanti.
Var ama söylemem :))
:)))
İllaki olmuştur 🙅♀️🤷♀️
Aşık olmam diyordum bir kıza aşık oldum hayatım alt üst oldu
Var şu an İstanbul da yaşamak
Asla evlenmem diyordum simdi evli ve hamileyim
yapmam dediğsem yapmam
Bir şey değil çok şey var
Konuşmayacığım diyorum çenemi tutamıyorum. 🫢
Asla açılmam diyip açılmak
Yok ya, hiç bir şeye asla demem zaten
Yok galiba ya