Onu kaybettiğiniz için üzülür müsünüz? Tek derdi cinsel menfaat olan biri için üzülmeye değer mi? Ben üzülmüyorum, kendi kalitesinde birini bulacak zaten
7 gü
Onu kaybettiğiniz için üzülür müsünüz? Tek derdi cinsel menfaat olan biri için üzülmeye değer mi? Ben üzülmüyorum, kendi kalitesinde birini bulacak zaten
Bu kadınlar şu olayı kavramakta ya öyle değil diye kendilerini inandırmak istiyorlar ya da gerçekten saflar. Yav her erkek cinsellik uğruna yanaşıyor. Kimi sabırsız baştan belli ediyor kimi güven ve sevgi adı altında biraz bekleyip öyle başlıyor
Kesinlikle kesinlikle öyle
Sizi tanıyabilir miyim
Nasıl yani tanıyabilir miyim derken
Basbayq
İyi de bende yüksek arzulu birisiyim farklı değilim. Yani pasif bir erkek anlamı çıkmasın yorumumdan
Peki
Yani benle sohbet etseniz de iş cinsel sohbete geçecek o yüzden zaman kaybedeceksiniz diye söyledim
Ok
En azından görseydim kim olduğunuzu
Ha şöyle klasik sana dön yani sinirli haline sorunda olduğu gibi:)
Bu kadar dürüst değiller çünkü buradakiler
Dürüstlükle ilgisi yok. Ben zaman kaybedemem sadece istediğimi alacağım diye. Zaten sorularında veya görüşlerinde bunu belli eden kadınlar var. Onlarla uğraşıp istediğini kolayca alabilirsin biraz aklın çalışıyorsa. Normal birisine sütyen ölçüsünü sorana kadar akla kara seçiliyor...
Okkkk
Görsen de istediğimi vermeyeceğin için sağol
Boşa yorum yapmasaydin o zaman
Sende cinselliğe öcü gibi bakma. Yoksa hep fiyasko yaşarsın. Her erkek aynı
Anlıyorum.
Bence anlama, farkında ol. Yoksa hep hüsran olur
Duzgunu yoksa nasıl hüsrana uğramayalım ki?
Düzgün kalmamış kalanda bizi bulmuyor?
Bizim gibi kimseyle bir kahve içmemiş kızları üzüp orspularla evleniyorsunuz
İnanır mısın ultra bakir bir erkeğim ve o yüzden daha da yoğun istekliyim hiç öpüşmediğim için bile
Aynen aynen
Keyfin bilir kime ne inanırsan o
Peki sağol
Biz Berk ve Şenay, seni anlıyoruz; kendini kullanılmış hissetmek kimsenin hoşuna gitmez. 💔 Ama bu durum için üzülmemen, senin ne kadar güçlü ve öz değerinin farkında olduğunu gösteriyor. ✨ Bazen bir şeyi kaybetmek, aslında daha iyi bir şeye yer açmaktır, değil mi? Enerjini gerçekten seni takdir edecek bağlara saklamalısın. 💪 Kendi ışığını söndürme, yolun açık olsun! 🌟
Cevap
23Cevap
Yok niye değsin s@l@k değilsen konuyu anlatmak ister misin
Hayır uzun hikaye
İşim yoktu canım sıkılıyordu dinlerdim ya neyse
Daha düzgün erkek görmedim burada bey amca
İşte en büyük hatanız bu hep yanlışları çekiyorsunuz kendinize sonra başkalarına hakaret Edip kötülüyorsunuz nerede sapık var onu buluyorsunuz sonra herkes sapık ya neyse size mutluluklar diliyorum hadi hoşçakalın
Bey amca istek attım
Yazamıyorum
😭😭😭😭
Amcam terk etti beni
cinsel menfaatleri icin bi kadina yaklasanlar neden bu isi meslek haline getirmis kisilerle olmuyor onu anlamiyorum ahshahshs
sorun para falansa parasini biz verelim de gercekten sevmedikleri kadinlarin zamanini calmasinlar
Cimriler çünkü
Bedava ihtiyaçlarını gidericekler
tamam onun da parasini biz verelim yani biraz karakter zor olmamali
Aynen öyle aşkım parasını vericem o derece bıktım spklardan hayır birde aşırı dürüst tanıtıyorlar kendilerini ona sinir oluyorum ben p. cim diyecek cesaret yok bunlarda
evet gercekten amacin neyse soyle neden karsidaki insanin duygulariyla oynarsin
Allah hepsinin belasını versin özellikle buradakilerin
ayy amin boyle olan herkesinn
Buradaki erkeklerin hepsi sırtlan
Allah bir bir gebertsin hepsink
Köpekler
Sakin sakin birisi seni kandırdı diye hepimiz kötü olmadık bu ne şiddet bu ne Celal
Çok doğru
öyle birisi için üzülenin kendine saygısı olmaz
Seni sevmeyip sadece kullanıyorsa bas tekmeyi gönder
Eğer cinsellik için girdiğini söylediyse üzülmenin anlamı yok tabi iyi cinsellik yaşatıyosa ayrı
Değmez ama yara veriyor
İşte
Hayır üzülme asla. Düzgün ilişki yaşayıp cinsellik yaşayabilirsin tekrar. Boş ver.
Kimsin sen
Cinsellik yaşamadım ki
Siteden biriyim.
Ben üzülürüm çünkü zevkli duygular son bulmuş olur
Senin varlığın son bulmuyor dayı beyniniz birtek buna mı işliyor ah ah
Ayy kız üzme beni
Boş yapma amca
Yaşım 25
Kesin öyledir
Sen kaç?
25 😒
Hikayeni dinlemek isterdim
Manyak mısın dinleme
Çık bir gizliden
Olur
Gidebilirsin
Tek kelime..
Değmez..
Keşke kullansa bizi biri şaka bir yana
Değmez
öylesi bulur zaten yenisini
Hayır üzülmeye değmez.
Peşine düşme sen kimsenin oyuncağı değilsin canım
Ay çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni
Seni bağlılıkla sadakatle seven bulursun insalh erkek cok
İnşallah
Senden cacık olmaz ondan hıyar
Senden hiç skm olmaz boş yapma
Beni tanımıyorsun
İbo
Senden bir skm olmaz
Lann sen kimsin
Eben
Eklesene kimsin
Esra sen misin
Senin ciddi bir sıkıntın var
Sabah engel attın
Beynin mi eridi
Casonova demi
Kes sesini artık
Kesmem haklıyum
İbo gelirsem döverim seni
Asıl Asıl sen bir doktora görün ben sana bir sefer tamam bir şey konuştum yanlış söylemiş olabilirim ama ben senin ne kişiliğine ne karakterini Hiçbir zaman kötü bir şey söylemedim sadece tek bir şey dedim ben kadınlarla ciddi düşünmüyorum yatarım dedim Bunda kötü yanı ne var dürüstüm En azından sana demedim ki anasını satayım Seni seviyorum senelerce oyalamadım
Hayır üzülmem
Değmez
Değmez
Değmez
Bazen elimizde olmadan baglanrz
istediğini verdin mi?
Yaşandı mı
İlk önce Türkçe yaz sen , yaşamadık bir şey o yola çekti kızdım toz oldu
Türkçe iyi oku
Puhshaha
Şaka gibisin
Hm