Benimle aynı düşüncede kaç kişi var? Yaşamına son vermek kendine acımasız olmaktır.. Ben yine de yaşamak istiyorum. Bazı insanlar neden yaşamını bitirip ölüyor, yaşamak istemiyor. Son zamanlarda neden bu kadar çoğaldı?
8 gü
Benimle aynı düşüncede kaç kişi var? Yaşamına son vermek kendine acımasız olmaktır.. Ben yine de yaşamak istiyorum. Bazı insanlar neden yaşamını bitirip ölüyor, yaşamak istemiyor. Son zamanlarda neden bu kadar çoğaldı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
21. yy bir kelebeği bile intihar ettirebilir dostum
Ekonomik sıkıntılar. Çok çirkin olmak. Hayatın boş olduğunu düşünmek. Yalnızlık. Zaman geçireceğin birini bulamamak diye uzar gider.
Parası olmayan genç kişiler bile yinede yaşamına son veriyor
Parasızlıktan intihar etmenin mantıklı bir tarafı yok bana göre. Ya çok çirkin olacaksın ya kumar borcun olacak sedat pekere borcumu ödeyin lütfen deyip int edeceksin. Bu ikisi dışında int etmenin mantıklı bir sebebi olduğunu düşünmüyorum.
Benim de burnum birazcık güzel değil yinede seviyorum bu hayatı. . her gün intihar haberleri görüyorum. nasıl bı kadar cesaret edenler oluyor
İntihar eden kişiler nasıl bu kadar cesaretli şaşırıyorum gerçekten de
İnsan yalnızlaştıkça yaşamın manası azalır kurtuluşu sonlanmak olarak görür
Evet
İnsanların umutlarını çaldılar çünkü.
nerde
İntihar etmek bana göre basitlik
Yanlizlik
Birde trajik durum var bazı insanlar intihar eden sonsuza kadar cehennemde yanacak diyor bazıları ise kalbi temiz ise cennete gidecek diyor.. bazıları bunu diyor rüyamda gördüm intihar eden sonsuza kadar cehennemde yanıyor bazıları ise intihar eden cehenneme gitmez diyor
Ya sana daha trajik bir şey söyleyeyim
80 senelik ömüre sonsuz cennet veya cehennem
Bende sana bir örnek vereyim bunu hiç yaşamak istemezdim yinede yaşadım eskiden elimi çok derin kestim kaza yaşadım çok kan kaybettim öldürmeyen tanrı öldürmüyor dedim. Madem insan kendine zarar veriyor bileğini kesiyor jiletle o zaman neden trafik kazasında uzvu kopanlar kolu bacağı kopanlar oluyor. Bana da birisi sen cehenneme gideceksin demişti geçen gün ölümden döndüm cehenneme gitmemiştim