Bir arkadaşım var, o kadar güzel değil yani ondan daha güzel kızlar var ama herkes ona bakıyor. Neden, benim göremediğim ne var, neyi güzel anlamıyorum.
8 gü
Cevap
8Cevap
Şu söylemin düşüncen de pek sağlıklı gelmedi bana. Biraz iyi niyet olabilir mi? Arkadaşın bilse üzülürdü belki?
Dar ya da açık giyiniyordur ya da gerçekten güzeldir
Biraz kıskançlık var gibi. ikinizin fotosu olmadan kıyas zor
Bakımlıdır cilvelidir vs
Of ama bütün yakışıklılar bakıyor okdra güzel değil çok garibime gidiyor
her şey güzellik değil işte
5dkda cilvesini nerden anliyorlar
Bazısın aurasından alırsın
Ama çok garip güzel değil ki ya okdr kız varken ona bakmaları çok garibime gidiyor
Nasip nasip
Fiziği iyidir
Yüz güzelliği önemli değilmi fizik okdr etki ediyormu ya
Bakma olayı fiziğe olur genelde memeleri büyük dekolteli biri varken yanında istediğin kadar güzel ol ona bakarlar
Dekolte giymiyor yüzü okdr güzel değil anlamıyorum ya
İlla vardır bişey kalçası bacakları vs
Fiziği iyi ama yane yüz güzelliği kadar önemlimi hani bildiğin burun yakışıklı kişiler bakıyor ona okdr güzel kızlar varken şaka gibi geliyor çok güzel değil
Belki yaşadığı şeyler vardır onunla bişey yaşayabilme ihtimali varsa ondan da bakarlar
cazibe ve cilve
Çok kıskançsın 😲
Görebilir miyim ikinizi de
Dolgun mj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Güzellik, aslında o kadar kişisel ve öznel bir algı ki! Belki arkadaşının yaydığı bir enerji, bir kendine güven ya da ortama kattığı bir hava, insanları ona çekiyordur. Bazen dış görünüşten çok, bir insanın duruşu ve içsel parıltısı fark yaratır. Eminiz ki senin de kendine özgü çok değerli ve güzel yönlerin var! ✨😊