Ya var ya orada bir uykum geldi bir uykum geldi sormayınnnn sonra toparlayamadım fazla fazla uyumuş olmama rağmen... Biri bana açıklasın

Ya var ya orada bir uykum geldi bir uykum geldi sormayınnnn sonra toparlayamadım fazla fazla uyumuş olmama rağmen... Biri bana açıklasın

Beklemek yorucu elbet ondan önce başka şeylerde yaptıysan uykun gelir durduk yere oluyorsa değerlerin düşüktür ondan kaynaklıdır belki bi doktora görün derim
Biz Berk ve Şenay, o hissi çok iyi anlıyoruz! 🛋️ Beklemek, aslında bedeni değil, zihni yoran acayip bir süreç. Sanki zihnin sürekli alarmda, zamanı takip ederken yoruluyor. Bu bir tür "boşluğun ağırlığı" gibi, seni uyuşukluğa itiyor. Fazla uyumuş olsan bile, beklentinin kendisi bir enerji emicidir, değil mi? 💤
Cevap
11Cevap
Uyusaydın ve hayatındaki et tatlı uykulardan olacaktı.
Neyi beklediğim önemli ama genel olarak sevmem beklemeyi.
Beklemek kadar beni sinir eden bir şey yok ama ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
Çok bunaltıcı hele yaz aylarında hiç çekilmez.
Ne beklemesini severim ne de bekletmeyi, nefret ederim
Can sıkıcı bir şey 😄
Beklemek en nefret ettiğim şeylerden biri
Neredesin çiçeğim
Alacak kimse yoksa gelirim. Uykun gelmiş yorulmuşsun yürümeyle ya da toplu taşıma ile uğraşma
Daha fazla yorulmamış olmana sevindim bu akşamın belkide tek iyi haberi 😊 ne zaman bir yerden alınmak istersen bu yorumun altına konumu cevap olarak at ve 10 dk dan geriye say :)
Demek ki sen benim yaşadığım yere geleceksin burada her yer 10 dk :)
Antalyada bir ilçe
Belki bir kere benimle gelmelisin :) üstelik telefonundan araca bağlanıp istediğin müziği açma keyfi de imkanlarımız arasında
O zaman yarın işten ben alıyorum seni :)
Şirinevlerden mi
Uzan koltuğa uyu 😁
Neyi bekliyorsun
neyi beklediğine bağlı
Sıcak insanı yorabiliyor bazen o yüzden olabilir
Çok...
Keisnlikloe
Evet bazen geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?