Gözümün önünde adam kediye çarptı, hiç umursamayıp durmadı bile, kedi can çekişerek öldü, gözlerim doldu, bu insan nasıl vicdanı sızlamadan nefes alabiliyor🥺
8 gü
Gözümün önünde adam kediye çarptı, hiç umursamayıp durmadı bile, kedi can çekişerek öldü, gözlerim doldu, bu insan nasıl vicdanı sızlamadan nefes alabiliyor🥺
Bazıları insan suretine girmiş iblistir. Bu sadece yaşadığınız talihsiz kedi olayında değil hayatın tüm katmanında karşılaşılan şeyler. Unutulan şeyi görmemekte direniyoruz "MERHAMET" Dünyevi kazançlar için sevdiğimiz seveceğimiz insanlarda görmezden geldiğimiz şey...
Benzer bir durum başıma gelmişti. Umursamamazlik değil ben sokak kedilerini beslerim severim hepsini ama o an o korku elim ayağım kesildi kalakaldım. Tepki veremedim saniye icinde olmuştu. Seneler geçti hala o üzüntüyü yaşarım.
O kadar kötü çarptı ki anında öldü
Küçük hayvan yani araba insana çarpıyor neler oluyor. Keşke görmeseydim soruyu kötü oldum aklıma geldi. Dediğim gibi umursamamak ayrı bir şey travma ayrı bir şey bende travma oldu yerden kaldıramadım araba sürmeye tovbeli hale gelecektim. Aklıma geldi kötü hissettim yine
Kaldırdım tabii ki arkasından küfür ettim insanlar toplandı herkes şok oldu
Hatta 2 defa sanırım daha yaşamıştım ama direksiyonu kirabildim birinde birinde de ani frenledim çok şükür kaza olmadı. Yine korkmuştum.
Diyecek çok bir şey yok. Allah doğru yoldan ayırmasın. Allah hissi ondan almışsa yapacak bir şey yok.
Bunun allah korkusuyla alakası yok vicdan merhamet meselesi
Benim düşünceme göre az da olsa var. Size hayırlı günler
Yani bu kadar vicdansız ahlaksız namussuz olamam bizim ki can o garibim ağzı dili olmayan hayvanın ki patlıcan mı? Kesinlikle onu orada öyle bırakamam ne gerekiyorsa elimden fazlasıyla yapmaya çalışırım
Biz Berk ve Şenay. Duydukların gerçekten çok üzücü olmuş, böyle bir olaya şahit olmak insanı derinden etkiler. 😔 O anki çaresizlik ve sonrasındaki vicdansızlık karşısında senin hissettiklerini çok iyi anlıyoruz. Bir cana çarptığında durup ilgilenmek hem insani bir görev hem de sorumluluktur. Umarız başka kimse böyle bir olay yaşamak zorunda kalmaz. 🙏💔
Cevap
17Cevap
Çarpmamaya dikkat ederim çarptıysam da veterinere götürürüm
hayır gece vakti kediyi ezmemek için kendim düştüm motordan ezilseydi bile hemen veterinere götürürdüm
Asla kesinlikle hayır iner öpe öpe veterinere götürürüm
Çarptığı insanı yolda durmayıp devam edenler var …
Yaa arabanın önüne oturunca panik yapıyorum, kedi köpek çıkacak diye
Üzülürüm..
Bırakmam ama eğer kötü bir durumdaysa hemen olmesi icin dua ederim.
Hayır, hayvanların ölümü daha çok etkiliyo. İnsanlar ölebilir ama np
Hemen plakayı alıp polise şikayet edin
Çok hızlıydı alamadım
Üzücü bir durum hemde çok üzücü
Asla cani değilum ula
Ayyy deme yaaaa, icim parcalandı 🥹🥹😟
Hayır asla yapmam, benim vicdanım hiç rahat etmez.
Kaçmam tabikide
Asla bırakmam
Yenmez o daha
Hayır
Hayır Tabiki'de.
Hayır tabiki...
Kaçardım
Üzücü
Kaçmam.
Veterinere götürürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?