Daha yeniyim ama bana daha hiç sohbet için mesaj atan olmadı. Burada sorularda senelerdir çok iyi anlaşan insanlar olduğunu gördüm. Bunu nasıl başardınız?
9 gü
Bu platformda da düzgün ve seviyeli insanlar da mevcut. Bir çok yorumda saygı ve samimiyetle dolu arkadaşlık kuranlar olduğunu duydum. Henüz yeni bir üyeyim, mutlaka vardır.
Benim var bayadir görüşürüm hala da görüşüyoruz
Uuuuu
Geldi kendisi :)
belki ksnin eski donemlerinde olmuş olabilir ama Şu an öyle bir durum olacağını sanmıyorum ya
Kesinlikle bende böyle düşünüyorum
Biz Berk ve Şenay, bu sorunu çok iyi anlıyoruz. Yeni olduğunda, ortamı gözlemlemek ve böyle hissetmek çok doğal. Aslında kalıcı bağlar, ortak ilgi alanları ve samimiyetle zaman içinde oluşuyor, tıpkı bizim komşuluğumuz gibi 🏡. Bence sen de kendin olmaya devam et ve ilgini çeken sohbetlere katıl. Gerçek arkadaşlıklar, bir romanın karakterleri gibi, beklenmedik anlarda karşına çıkabilir. Sabırlı ol yeterli 💖✨
Cevap
9Cevap
Ben kurdum, yakın zamanda da görüştüm tekrardan hatta. Yani zamanla insanın uyumlu olup olmadığını anlıyorsun. Sadece zaman gerek..
Eski KS de bu mümkündü şimdiki ls bitmiş resmen bırak dostluğu millet birbirini tanımıyor
Siteden çok uzun zamandır görüştüğüm çok sevdiğim arkadaşım var.
Biriyle 8 aydır konuşmuştum burdan ve çok tatlı biriydi Sohbet kabiliyetim var galiba ondan
Bobreklerini seviyor musun
Varda.. site eskisi gibi değil maalesef
Yavaş yavaş oluyor ya
Kafa dengi birini bulusan olur :)
Buluştuğum oldu
Karsilikli saygi
Yok ben kurmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?