Nasıl bir loserlık bu ya 🤣🤣
Fenemoninden 2 xperine kadar var nasıl düşüyorsunuz bu erkolara herkese yürüyor ki bunlar 🤣evli değillerse şükredin
Nasıl bir loserlık bu ya 🤣🤣
Fenemoninden 2 xperine kadar var nasıl düşüyorsunuz bu erkolara herkese yürüyor ki bunlar 🤣evli değillerse şükredin
Ruh hastası o bahsettiklerin, sitenin kullanıcı kitlesi çok aşırı kötü.
Vizyon yok, diksiyon yok, eğitim yok, samimiyet yok, tahammül yok, isteyen istediği gibi millete küfür edebiliyor falan.
Katılıyorum
Adamlar o kadar yoklukta ki pembe hesap açıp kızlarla konuşmaya çalışıyorlar, 1 xper 2 xper pembe hesaplar yorumlarda özele gel canım falan yazıyorlar görüyorum sürekli.
Bazen diyorum keşke şu hesabı silince 14 gün bekleme kuralı gelmeden önce hesabı silip kayıplara karışsaydım.
Evet bir pembeli eklemiş 50 tane kızı takip ediyo sanki anlamıyoruz bir kız bir kızı burada neden eklesin durduk yere
Saçma
Tedavi edilmesi gereken bir hastalık onların ki, bir insan bu kadarda düşmez.
Mesajlarda konuşuyorsun sonra konuşmayı kesmek istiyorsun tehdit ediliyorsun, kendi mesajlarını silip senin gönderdiğin mesajları ifşalıyorlar falan buradaki insanların ruhsal ve psikolojik sağlıkları normal değil.
Tek hücreli amip bile bunlardan daha akıllı.
Evet bence de insanlar tuhaf
Özellikle internette
Genç ben evli değilim ama beni takan yok
Fotoğrafımı ekledim geçen haftalar da bir sorum trend oldu ağırlık hissettim göz almışım ondan dolayı fotoğrafımı da silmem gerekti.
Bekarım tip de var ama olmayınca olmuyor nasip kısmet
Çok da önemli değil zaten
Balon da çok. Yok şöyle atılganım böyle özgüvenliyim konuşuyorum diyorum gel buluşalım babam kızar direk engelliyorum
Cevap
2Cevap
Güzel insanlar var bu sitede daha doğrusu kişinin karşısına kendisine denk biri çıkıyor muhakkak
Kıskanma her kezbanın bir alıcısı vardır
Burayı mı kıskancam hahaha
Ben kimseye güvenip arkadaşlık etmem 😂
Mantıklı 😃
Hahaha haklısıj
Biliyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?