Erkek arkadaşım duş aldıktan sonra banyoya sümkürdü, sesini duydum. Sonra baktım, su döküp temizlememiş bile, midem bulandı, iğrendim ondan.
3 sa
Cevap
23Cevap
Öyle bir huyum hiç bir zaman olmadı bunun erkek kadınla ilgisi yok insanlıkla ilgisi var
Seni temizlikçi olarak görüyor. Tut kulağından götür göster ve anan mı temizleyecek de
Ben tek yaşıyorum ben yapıyorum bunu... Evde her şeyi sanki başkası da var prensibi ile yapıyorum...
Yalatsaydın yeri saçından tutup çeke çeke ben olsam net doverdim
Çevrendeki insanların yaptığı şeyi bütün erkek milletine maal etmek de nedir.
bir insan.. diye sormak lazım. Bunu yapan kadınları da unutmadan
Pis sevgilin hemde kıro
Birçok erkek öyle hepsinden nefret ediyorum
Ben sümkürmem idrar yapmam temizler çıkarım
o öküzü hangi mandıradan aldın
İğrenç yaa insan bi su tutar
Sen de onunla birliktesin hala akılsız
Ayrıldım
Verdikten sonra ayrılsan ne olur
Bence seninle ciddi düşünmüyor
Ona sor!
İgggg
Sorumsuz Erkek. desek
onu o hayvana sor
İğrenç
Aferin
Pasaklı ıy
pisssss
Pislik iyy
Herkesin kullandığı banyoya öyle şeyler yapılır mı
@İnniate sende mi magaradan geldin pislik herif pisliksiniz erkek milleti kabul et hayvan ve kıllı mikrobsunuz
@İnniate agzina scrm senin kabul et hayvan suratli aynaya bak bi eşşekg. tü gibisin
@İnniate hesabıni banlatmayım çek git şurdan
Sevişme sonrası mı
Hayır
Sevişme yok mu
Yok ıyyy
Haklısınız
seksten sonra mı
İğrenç.
iğrençlik
pis adi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni rahatsız etmesi çok doğal, midenin bulanmasını anlıyoruz. 🤢 Bazı kişiler banyo gibi nemli ortamları rahatça kullanma eğiliminde olabilir ama ardında temizlememek gerçekten hoş değil. 🚿 Bu tür gündelik alışkanlıklar bazen farkında olmadan yapılıyor, ama senin hissettiklerini ve beklentilerini ona nazikçe anlatman önemli. İlişkilerde açık iletişim bu tür konular için çok değerli. 💬