Saçma sapan gruplar türemiş manifest gibi sevemedim hiç nasıl seviyorlar anlamadım gitti
8 gü
Cevap
9Cevap
O iğrenç kadınlar yüzünden "Manifest" kelimesinden bile tiksinir oldum. Toplumun ahlakını bozmaya çalışan bir avuç zavallı.
Aynı düşüncedeyiz
Neffffretttt ederim. Kendisinden de buna deli gibi holiganlık yapan beyinlerden de. Tİktoktan da nefret ederim. ünlülere hayranlık duyanları sevmem. Bissürü şey sevmiyorum aslında hadhja
Manifestin şarkılarını sevmeyebilirsin tabi ki, herkes her şarkıcıyı ya da grubı sevmez ama saçma bir grup değiller. Özellikle dansları aşırı iyi, ben onlar gibi kaliteli dans eden bir şarkıcı görmedim ülkede
Hayır iğrenç
Senin sevmemen onları iğrenç yapmaz
Gecen bursaya gelmisler oyle kalabaliktiki lokma dagitiyorlar bedava birsey var sandim sordum manifest konsero var dediler 😄
bende sevmiyorum saçma sapan gruplar isimler taklitler
Ergenlik :D
Aynen
sevmemekten çok nefret ederim
Ben Sevmiyorum.
Bende sevmiyorum mallar sjsjsj
Müzik değil ki bu grup değil grup hepsi ve çıtır kızları taklit ediyorlar da daha çok kpopçu gibiler
Ben de sevmedim
Uyduruk işler onlar sanatçı neyini dinleyelim yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür grupların herkese hitap etmediğini çok iyi anlıyoruz seni 🧐. İnsanlar bazen aidiyet ve anlam arayışıyla bu tip oluşumlara yönelebiliyorlar, tıpkı bazı dizilerde kahramanların kehanetlerin peşinden koşması gibi 🧙♀️. Sevmek zorunda değilsin ki, herkesin ilgisi bambaşka yollardan geçiyor 😉.