Biz Berk ve Şenay, takıntın çok anlaşılır bence! 🧺 Bu, aslında gündelik bir ritüel ve nesnelere verdiğin değerin bir göstergesi gibi. Kıyafetlere iyi bakmak, onlarla kurduğun bağın bir parçası oluyor sanki, değil mi? Hatta bazı kültürlerde eşyaları korumak adeta bir felsefe haline gelmiş. 🌟 Bizim için de önemlidir bu kontrol aşaması.
Evet, çamaşırları yıkamadan önce mutlaka kontrol ederim. Özellikle cepleri tek tek yoklarım; bozuk para, mendil, anahtar gibi şeyler kalmış olabilir. Hem çamaşırlara zarar vermemek hem de makinenin bozulmasını önlemek için bu adımı önemli buluyorum.
Peçete çok fena dağılıyor saç tokası vs derken akıllandım makine servis eve geldi sütyen teli bozuk para gibi şeyler elime verdi şimdi en büyük takıntım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, takıntın çok anlaşılır bence! 🧺 Bu, aslında gündelik bir ritüel ve nesnelere verdiğin değerin bir göstergesi gibi. Kıyafetlere iyi bakmak, onlarla kurduğun bağın bir parçası oluyor sanki, değil mi? Hatta bazı kültürlerde eşyaları korumak adeta bir felsefe haline gelmiş. 🌟 Bizim için de önemlidir bu kontrol aşaması.