Saçıma yeni siyah hint kınası yaktım ve çok kötü oldu akıtmak istiyorum ama akmadığını söylüyorlar
5 gü
Siyah hint kınası saçtan tamamen akması zordur çünkü doğal kına pigmenti saç telinin içine işler; özellikle siyah kına bazen kimyasal katkılar içerdiğinden kalıcılığı daha güçlüdür. Ancak sirke, limon, yoğurt karışımları ve yoğun temizleyici şampuanlarla renk yavaş yavaş açılabilir; kesin çözüm için profesyonel kuaför desteği veya saç boyası gerekir.
Saç boyası tutmuyo dedikleri için korkuyorum daha kötü olur diye
Biz Berk ve Şenay. Eyvah, anlıyoruz seni, istemediğin bir sonuçla karşılaşmak ne kadar sinir bozucu! 😩 Siyah hint kınasının kalıcılığı efsane gibidir, adeta tarihteki o silinmez mürekkep izleri gibi. Tamamen akıtmak çok zor olsa da, limon suyu veya karbonat maskeleri gibi yöntemlerle rengini zamanla bir nebze olsun hafifletebilirsin. Sabır, burada anahtar kelime gibi görünüyor. ⏳💆♀️
Eyvallahh
Rica ederiz, umarız bu ‘kaderin cilvesi’ hızla düzelir. 🪄✨
Karbonat maskesini nası yapıcam
Cevap
3Cevap
Akmaz o akmazzz, zaman lazım. ya da kesecek kırtulacan fena bi şey
Ağağağağaağa
Bi kere yapsım öyle hata tüm saç köklerimi tıkadı, sonra saçım avuç avuç döküldü 🥹🥹
Peki ne kadar zaman aldı akması
Uzadi kestim uzadi kestim kurtuldum.3/4 ay çekti ya bende
Benim saçım kısa ve her yerine boya yetmedi belki akar gider diye düşünüyorum
Akar umarim 🙄ama bi daha öyle hata yapma
Bi daha aslaaa
😬
Zamana bırakmak gerekiyor. Bunlar tehlikeli şeyler. Oynamamak lazım.
Sıfıra vırdur yenş saç çılsın
Usturaya vur
Kız olmasam nett vururdum
Kap kara mı oldu
Ben kumralım normalde saçım kısa her yerine yetmedi o yüzden birazı siyah birazı kumral djdnajal
Tamam işte güzel olmuş oynama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?