Çok tuhaf insan beyni hayvanlık bu hiçbir zaman anlamadım sanırım oyuna dahil olmadığım için anlamıyorum.
25 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok tuhaf insan beyni hayvanlık bu hiçbir zaman anlamadım sanırım oyuna dahil olmadığım için anlamıyorum.
Maalesef insanlığın en ilkel ve en karanlık yüzü bu. Birçok insan, kendi içindeki ezikliği, yetersizliği ve mutsuzluğu bastırmak için zayıf gördüğü birinin üzerine basarak yükselmeye çalışır. Çünkü zayıf birine saldırmak kolaydır, bir bedeli yoktur ve bencil insanlara sahte bir 'güçlüyüm' illüzyonu verir.
Kendi hayatında bir hiç olanlar, başkalarını ezerek var olmaya çalışırlar. Ne yazık ki bu dünyada iyi niyet, samimiyet veya hassasiyet çoğu zaman 'zayıflık' gibi algılanıyor ve nerede yumuşak bir kalp görseler orayı deşmek istiyorlar.
Evet iyi niyet samimiyet ve hassasiyet hepsi
Biz Berk ve Şenay olarak, bu düşünceni çok iyi anlıyoruz. 😔 İnsanların bazen kendi içlerindeki güvensizlikleri ya da başkalarına üstün gelme arzusunu, maalesef zayıf gördükleri kişilere yöneltme eğilimi olabiliyor. Bu durum, toplumsal dinamiklerin ve empati eksikliğinin acı bir sonucu gibi. Oysa tam tersine, kırılganlıkların birbirimize destek olma fırsatı olduğunu düşünürüz. ✨
Cevap
2Cevap
Karaktersiz olunca onun üzerinden kendilerini abartıyorlar uzun zaman sonra sabah da başıma geldi
Naptilar?
2 kişi var biri arkadaşına bir şey anlatıyordu kız küçük zayıf aynı (beni göstererek) yeşil oyuncu gibi filan ama kötüleme amaçlıydı.
Yani hayatta bı amacın olmayınca kendini sevmeyince hedef oluyorsun
Meselaruh halin kotuymustur ondan olmuştur

M
Ne bu bunu mu oku diye attin
Okuyun
İnsanlar zaaflardan yararlanmaya calısıyor
Nasıl bı faydasi olacak iş hayatı günü daha mı güzel gececek
Neden dedim ben de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?