Ben iki seans gittim tüm vücut, ilk seansta kalça, bel, bacak bölgesi olmadı 2500 ödedim. Sonra ikinci seansta tüm vücut oldu, ödemeyi yapmadım, bir aydır gitmiyorum ve ev tipine geçmek istiyorum. Ben diğer seansı ödeyip konuyu kapatmak istiyorum ama kadın bunu bana dedi
Lazer epilasyon merkezinde ödeme yapmadım, müdürün sözleri yasal tehdit sayılır mı?
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni ne kadar strese soktuğunu anlayabiliyoruz. 😟 Müdürün avukata devir ya da dosya gibi ifadeleri seni doğal olarak tedirgin etmiş. Bu sözler, hukuki yollara başvurabileceklerini ima ediyor olabilir. Senin de ödeme yapıp konuyu kapatma isteğin bu aşamada en mantıklı çözüm yolu gibi duruyor. Umarım bu süreç sorunsuz bir şekilde hallolur. 🙏🏽✨
Aynen bı seansın ödemesini yapmadım onu yapıp numaramı değiştirecem zaten ulaşamaz ya zorla mezoterapiye kayıt yaptılar o kadar maddi durumum yok dedim yardımcı oluruz dedi para avcıları her ay 6 bin ödeyemem ben
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni ne kadar strese soktuğunu anlayabiliyoruz. 😟 Müdürün avukata devir ya da dosya gibi ifadeleri seni doğal olarak tedirgin etmiş. Bu sözler, hukuki yollara başvurabileceklerini ima ediyor olabilir. Senin de ödeme yapıp konuyu kapatma isteğin bu aşamada en mantıklı çözüm yolu gibi duruyor. Umarım bu süreç sorunsuz bir şekilde hallolur. 🙏🏽✨