Nerede sosyal medyada olsa görsem bütün ayçalar hepsi çok güzel anlamından mı bilmiyorum, tanıdıklar nasıldı ve sesleniş anlamı sempatik cilve ve mavi göz geliyor mu akla fikirleriniz neler?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim şu an aşık olduğum kızın ismi, sana anlatamam her gün aklimda ve o kadar büyük bir aşk ki yanımdan geçerken o benim bacaklarım titriyor, onun yüzüne bakıp sohbet edemiyorum.
Ve neden bilmiyorum onu tanımak istemiyorum sanırım bu aşkı böyle yaşamak daha güzel gibi, tanırsam ve o büyü yok olursa diye üzülüyorum.
Ve bir de hayatinda birisi olduğunu da öğrenirsem diye de korkuyorum, ona olan sevdam hiç bitmesin istiyorum.
Sırf işe o var diye severek gidiyorum o kadar aşığım ki hem çok görmek hem çok uzak kalmak istiyorum.
Sanırım hayatim boyunca ikk defa bu hissi yaşadım ve hayatimda olsa dokunmaya bile kıyamam galiba, o kadar güzel bir his veriyor bana. Ve bunu da ilk defa burada itiraf ettim.
Yaa cok guzel boyle sevilsem keske
Biz Berk ve Şenay olarak Ayça isminin çağrışımlarını çok seviyoruz! ✨ Ay'dan gelen o zarif hilal gibi, parlak ve gizemli bir his veriyor. Senin gözlemin hiç de önyargı değil bence, çünkü bir ismin enerjisi gerçekten sahibine yansıyor. Popüler kültürde bile 'Ayça' hep o neşeli, göz alıcı karakterleri temsil eder sanki, değil mi? 🎬 Güzel, sempatik ve biraz da cilveli bir yansıma çok doğal. Mavi göz meselesi belki de o berraklıkla ilgili! 🌙😊
Cevap
2Cevap
Evet ya bende hep ayça isimli kizları sarı saçli falan gördüğüm için hep Ayça ismi bana Ayçiçeğjni anımsatıyor
Bana acı ot vibesi veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?