Kişilik & Karakter İsmin anlamının kişiliği etkilediğine inanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben hiç inanmıyorum. İsminin anlamını taşımayan çok insan gördüm Güncellemeler+1 yıl Buna inanan falcıya da inanıyordur mk İsmin anlamının kişiliği etkilediğine inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Merhabalar Çok nadirdir kişinin isminin anlamını taşıdığı herkes farklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet etkisini görüyorum hem kendimde hem de bazı insanlarda 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen psikolojik olarak kendini öyle olduğuna inandırmışsındır şehir efsanesi bunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnanıyor musun diye soruyorsun bir de böyle cevap veriyorsun e ne diye soruyorsun o zaman. Ayrıca hayır biraz araştır bak. Yorumla Soran +1 yıl Neyse yaşın küçük belli. Sana anlatmakla uğraşmayacam Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl bütün herkesde olacak diye bir şey yok zaten ama taşıyan da çok. Ben çok örneğini gördüm 0 0 Yorumla
Diplomasız_Doktor Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Mesut isimli tanıdığım 3 kişi var üçü de Mutlu değil 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok etkisi var, soyadı bile aynı 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güncele yanıt, ilgisi yok Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır :D Saçma :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhabalar
Çok nadirdir kişinin isminin anlamını taşıdığı herkes farklı
Evet etkisini görüyorum hem kendimde hem de bazı insanlarda
Sen psikolojik olarak kendini öyle olduğuna inandırmışsındır şehir efsanesi bunlar
İnanıyor musun diye soruyorsun bir de böyle cevap veriyorsun e ne diye soruyorsun o zaman. Ayrıca hayır biraz araştır bak.
Neyse yaşın küçük belli. Sana anlatmakla uğraşmayacam
bütün herkesde olacak diye bir şey yok zaten ama taşıyan da çok. Ben çok örneğini gördüm
Mesut isimli tanıdığım 3 kişi var üçü de Mutlu değil
bence hiç alakası yok
Çok etkisi var, soyadı bile aynı
Güncele yanıt, ilgisi yok
İsmim çok değişik bilmem
Evet.
Ne inanıyorum nede inanmıyorum nőrtum bu konuda
Hayır
İnanıyorum
Hayır :D Saçma :D