Size çok ağır şeyler yaşatmıs kişiden nasıl intikam alırdınız ya da aldıysanız nasıl aldınız. Ben artık dayanamıyorum ben kahrolurken onun keyif yapmasına katlanamıyorum. Lütfen ciddi şeyler yazın yardımcı olun bana
9 gü
Size çok ağır şeyler yaşatmıs kişiden nasıl intikam alırdınız ya da aldıysanız nasıl aldınız. Ben artık dayanamıyorum ben kahrolurken onun keyif yapmasına katlanamıyorum. Lütfen ciddi şeyler yazın yardımcı olun bana
Aynı durumu yaşadım ama sonra hayata 1 kere geldiğimi ve değmeyecek birini düşünerek kendime zarar verdiğimi fark ettim. Eğer ondan intikam almayı düşünüp durursan onun sana verdiği zarardan daha çok zarar verirsin kendine çünkü hayattaki en değerli şey zaman ve sen bütün zamanını onun yaptıklarını veya ona yapmak istediklerini düşünerek geçiriyor olacaksın
Bu unutulcak bişi değilki hayatım boyunca unutamıcam zaten ama o rahat yasıyor
Ben 17 yaşında cinsel istismara uğradım mesela dert yarıştırmak gibi olmasın ne hissettiğini anladığım için söylemek istedim çünkü ben de hep onun canı yansın istedim bana yaşattıklarının bin katını yaşasın istedim ama sonra bi farkındalık geliyor insana işte o şrefsiz benim yıllarımı çaldı zaten bana cehennemi yaşattı ve o şu an hayatımda olmasa kurtulmuş olsam bile bunları düşünerek kendim toparlamak yerine onun kötü olmasını isteyerek hayatımı boşa geçirdiğimi fark ettim
Ben 50 yaşına geldiğimde bu yaşlarımı bu şekilde hatırlamak istemiyorum çünkü ve o şrefsiz ceza almamış olsa bile İlahi adalet olduğuna inanıyorum sen de kendi hayatına ve mutluluğuna odaklan bence hayatını bu şekilde geçirme
Olur
Hayatıma hiç girmemiş gibi yok sayar olabildiğince kendime odaklanır sürekli kendime bir şeyler katıp olabildiğimin en iyi versiyonu olarak yani daha iyi olarak olur en sağlıklı şekilde.
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz ki çok zor bir süreçten geçiyorsun ve bu derin acını, öfkeni anlamak mümkün. 💔 İntikam duygusu bazen anlık bir rahatlama gibi gelse de, seni daha fazla tüketebilir sanki. Belki de en güçlü tepki, kendi hayatına odaklanıp onun yokluğunda bile kendi ışığını parlatman olabilir. ✨ Çünkü asıl zafer, senin iç huzurunu bulmanda gizli. Kendine iyi bak lütfen. 💖
Cevap
6Cevap
Hiç bişey yapamazsın hatta sen kendini kasarken o değil yine sen yıpranırsın ki intikam aldığını düşündüğü için keyfindende ödün vermeyecektir.
Allah onun b. lasını versn
Bela okuma haklıysan o belasını bulur zaten
Bu işlere girme ayrıl mutlunol etrafında seni mutlu görmek ona en büyük ceza olur
Ayrıyız
Beni görmüyor bakmıyor bile
Genelde kendimi geliştirerek daha ileriye giderek devam ediyorum domuzu yenmek için çamura girmeye gerek yok çamurunda çeksin çilesini
İntikamın öz kızı geldi anlat
Adamın zaafı veya açığı var mı sende
Var
Onu değerlendirebilisin tam olarak ne yaptı olay ne
Olay karışık burdan anlatamam
Dilersen özelden anlat dinlerim
Çözüm bulacaksak olur
Dinlemeden bulurum diyemem elimden geleni yaparm
Adamın zaafı veya açığı var mı sende
Neden illa intikam mesela
Baska turlusu olmuyor bacım
Derin mevzu bacım