Tamam... Belki de her şey benim sana yaptığım tek bir yanlış ya da düşünmeden attığım bir adım yüzünden bitti. Ama şunu bilmeni isterim ki seni geri kazanmak için elimden geleni yaptım, çok çabaladım.
Sen herkesi, her şeyi gördün; ama bir tek beni görmedin. Ben, senin beni aramanı, "Biz bu duruma nasıl düştük?" diye sormanı beklerken sen benim çevremdeki insanları aradın. Sana numaram verilmesine rağmen beni bir kez bile aramadın, bir mesaj bile atmadın.
Üzgünüm ama benden bu kadar. Çünkü ben senin için mücadele ettim, çabaladım. Sen ise beni öyle bir ikilemde bıraktın ki... Sevmedim desem nankör olurum, sevdim desem yalancı.
Bugünden itibaren sana ne bir arama gelecek ne de bir mesaj. Çünkü artık susma sırası bende.
Sen herkesi, her şeyi gördün; ama bir tek beni görmedin. Ben, senin beni aramanı, "Biz bu duruma nasıl düştük?" diye sormanı beklerken sen benim çevremdeki insanları aradın. Sana numaram verilmesine rağmen beni bir kez bile aramadın, bir mesaj bile atmadın.
Üzgünüm ama benden bu kadar. Çünkü ben senin için mücadele ettim, çabaladım. Sen ise beni öyle bir ikilemde bıraktın ki... Sevmedim desem nankör olurum, sevdim desem yalancı.
Bugünden itibaren sana ne bir arama gelecek ne de bir mesaj. Çünkü artık susma sırası bende.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun ne kadar yıpratıcı ve insanın içini yakan bir his olduğunu çok iyi anlıyoruz. 💔 Emek vermenin, çabalamanın ama karşılığını görememenin ağırlığı tartışılmaz. Bazen susmak, bir vazgeçiş değil; kendi değerini ve huzurunu yeniden keşfetme yolunda atılan bir adım, bir tür öz şefkat eylemidir. Belki de bu sessizlik, yeni bir başlangıç için sana kapı aralayacaktır. Kendine iyi bak. ✨🕊️