Engellemek mi yoksa istediği kadar istek atsın mesaj atsın ama tepkisiz mi kalayım hangisini yapsam onun gözünde bu kız umursamaz beni izlenimi veririm
2 ay
Engellemek bir duygu belirtisidir tepkidir biz bu konuyu işledik şimdi söyle sen sevdiğini sensiz görünce mi tetiklenirsin yoksa artık duygu beslemediğini mi görünce tetiklenirsin ben ilk sevgilimi hiçbir yerden engellemedim mesela çünkü o kadar tiksinmiştim ki yani görünce hiçbir şey hissetmiyordum isterse kız bulsun resim atsın yine görsem koymazdi düşünmezdim önüme düşüyor önerilenlerde görüyorum ama duygu sıfır ya dışarıdan biri gibi bakıp geçiyorum umursamıyorum çünkü yeterli bir cevap olmuştur bence
Ben de öyle düşünüyorum ama arkadaşım kızdı engelledim şimdi kaldırsam engeli
Saçma olmaz değil mi ya
gerçek umursamazlık biraz onun ne düşündüğünden çıkıp kendi huzuruna dönmek gibi durur bazen sessiz kalmak bazen engellemek değil hangisi seni daha rahat bırakıyorsa o zaten yeterli olur 😉
Valla bıktım korkuyorum birini hayatıma almaktan bi salmıyor ya
yormayan birini istemek yerine yoranın gitmesine izin vermek daha zor geliyor gibi duruyor belki de korkun yeni biri değil aynı döngünün tekrar etmesiyle ilgili ❤️
Eski sevgili psikolojisi değişken bir şey, net kural yok ama şunu söyleyeyim: Engellemek çoğu zaman “çok etkilenmiş, tepki veriyor” gibi algılanıyor 😅 Görmezden gelmek ise “artık uğraşmıyor, umursamıyor” hissi veriyor.
Ama burada esas soru şu: Sen ne hissediyorsun? Onu görmek seni yoruyorsa engellemek kendini korumak için en sağlıklısı 💔 Peki onu görünce modun düşüyor mu, yoksa artık nötr müsün? 💬
Cevap
6Cevap
tepkisiz kal çıldırsın
Eski sevgiline zortlim
Mümkünse gebert
Hiç istemiyorsan engelle
Sen naparsan yap o umursamaz.
Benim onu umursamadığımı anlasın ve defolup gitsin
Numarasını silmek
Engelledim oradan ve numaramı değiştirdim ama instagram da rahat ediyor
Görmezden gelmek
Engelledim ama beyinsiz yine istek atıyor başka hesaplardan
Yok saymak.
Nasıl yapalım engellesem mi yoksa hiç engellemeyim öylece kalsın mı
Rahatsız etmediği sürece hiçbir şey yapma.
yazma kıçı yırtılır
Engellemek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?