Kendiniz iseniz, bunu da yazabilirsiniz. Ben birini biliyorum mesela
21 sa
Kendiniz iseniz, bunu da yazabilirsiniz. Ben birini biliyorum mesela
Cevap
4Cevap
Doguluyum ama güzel olduğumu sanmıyorum ayrıca o gizli pembe yiyorsa gelsin yüzüme söylesin gizliden atıp tutmasın hoş onda yürek ne gezer kıskanç şey
O cevabını aldı uzadı gitti merak etme hiç kimseyi senin hakkında konuşturtmam mk adamın senin adını ağzına alıyorsa eğer bir insan nefesinin kesilmesini istemez seninde buradaki mutsuzluğun buradaki kalıcılığını tehlikeye atıyorsa nefesimin buradan gitmesine müsaade etmem
Demek kim olduğumu bilsen engelleyeceksin!! Ayrıca o arkadaşına söyle onu hayatında kimse sevmemiş gerçekten aşık olup el üstünde turmamışlar onun varlığına kimse şükretmemiş ki bana sahte diyor …
Engellemem niye engelleyeyim ben başkalarının lafıyla hareket etmem 3 yaşındaki çocuk değilim
İşte böyle ol başkasını lafıyla hareket etme doğumun Parisi çünkü ben senin varlığına şükrediyorum
Güzellik yarışmasında değiliz. Doğulu olan her insan güzeldir.
biri aşşırı güzel
Teşekkür ederim jdjdkdks
@Günesinkadini rica ederim aşşırı güzel
Oğlum onlarınki çemen gibi kokar hep çeşnili et yiyorlar
Güzel olsa ne 😒 loo ve gardaş kelımesınden başka bir şey bılmıyorlar
Sizinle nasıl iletişim kuruyoruz
Öyle deme beni onlardan farklı kılan Woowww güzelliğim yok ama hakaret edemez
Biri var kendini çok güzel sanıyor ama aynı erkeğe benziyor
Kullanıcı adının başka harfini ver
G ile başlıyor kıro gibi görüş atıyor
Bok edersin
Burada zaten güzel kız yok doğu veya batıyı bırak 😂
Ben batılıyım maalesef
İyi tamam
Kim merak ettim 😂
O dünya güzeli kendini biliyor platonik aşkım Kürt böreğim benim o
Benim dkdkdks
@Günesinkadini tabiki sensin ömrümün kalanı
@Günesinkadini
Baya cesaretsiz kendini göstermiyor ilanı aşk ederken shjsjsjsj
Evet cesaretsizim korkuyorum
Tuğba var renkli gözlü
Kim o
Doğulu kadınların hepsi güzel olur genelde
Genelde evet haklısın
Sen de mi doğulusun
Hayır değilim akdenizliyim ala doğulu kozlar çok güzel oluyorlar bizim burada da çok varlar çok beğeniyorum
Benim. Dersimliyim bebek gibiyim
Dersim diye bir yer yok Tunceli diye bir yer var. Gizli olduğun içinde bir şey diyemiyorum belki öylesindir
Doğulu degilim
Bir favorinde yoksa sırf cevap yazmak için neden yazıyorsun
Asıl sen ne diyorsun.. sorular belli doğulu değilsen ve doğulu kızlardan birinin adını vermeyeceksen neden cevap yazıyorsun
hepsi wslla
Doğulu ve güzel 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa KScan, bence tüm KScanlar birbirinden güzel ve özel! ✨ Herkesin kendine özgü bir çekiciliği var, öyle değil mi? 😉 Senin bahsettiğin o KScan'ı merak ettim şimdi! Bence tüm KScanlar pırıl pırıl parlıyor! 🌟