macaristan
slovakya
slovenya
yeni zellanda
kanada
amerika
hollanda
almanya
letonya
finlandiya
norveç/isveç
brezilya
çek cumhuriyeti
güzeldir. tek tek baktım. rus kızlarına alternatif çok, özellikle macaristan, slovakya ve slovenya'da rakip çıkar00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu 5. ci sıradaki Türk olan kızımız varya Terörist pkk destekçisi biri.. Terörist pkklı geberince twitterdan taziye ileten şehit olunca sevinen biri...
52 Yorumla- +1 yıl
@ExCuszy35 Hazar ergüçlü..
O irlandayı yerim 😍 allah çili insanları mükemmelleştirsin diye yaratmış :) gönderin la beni irlandaya. @animecigenç dünyanın kuzeyini gezmeye irlandada başlıyoruz ordan baltıklara çıkarız :D
32 Yorumla- +1 yıl
senin istediğin gibi olsun abla :D para senden olacak nasıl olsa... patron sensin :D
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılAfrika kızı. Erkeklerden İskandinav erkekleri.
40.media.tumblr.com/.../...6E0Ge1qg22hlo1_1280.jpg
40.media.tumblr.com/.../...xCsnL1qg22hlo1_1280.jpg20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Hahaha aklıma bu geldi:
https://i.hizliresim.com/j1qb7D.jpg11 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
+1 yılAyrım yapmamak gerekiyor bence çünkü güzellik ve ırkın hiç bir alakası olmadığını düşünüyorum
20 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen oraya ispanya yapmayarak halt etmissin bırak seçenekleri İspanyol kadınları gbisi var mi? Kadin gormemissnz
02 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/q8yNnB
Penelope cruz
+1 yılBu fotoğraflara bakarak yorum yapacaksak irlanda.
Herşey sexepalite değil :)
Ama ukraynalı ve isveçli hatunlar çok tatlılar.00 YorumlaDiğer konusunda 504 cevap paylaştı. Her bir memleketten güzel çıkabilir. Merak ediyorumda hangi ülkenin kızlarının gönlü daha güzel?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerden sadece bir tanesi turk demis ayip be ayip turk anadan dogmus erkeklerin boyle demesi gercekten kabul edilebilir degil ve hepsi bize muhtac haberleri yok sanki rus kizlarida bu ameleleri bekliyodu mk
110 Yorumla- +1 yıl
Rus erkeklerine göre daha karizmatik ve daha yakışıklıymışız sen ne diyosun değişik
Cevap sahibi+1 yılKim diyo l*n onu seni kandirmislar sen ac bir p*rno sitesindeki yakisiklilara bide sahin k. Ya bak ondan sonra konus @Attractive_
Cevap sahibi+1 yılSinirleniyorum :) @Be_happy_
Cevap sahibi+1 yılKendini yakisikli zanneden amele var bitane o :)
Cevap sahibi+1 yılIyiyim saol :)
Bir defa on yargıların var bende Türk kızı 1. Sırada değil sona koydun. Neden rus kızı çıplak Türk kızı giyinik? Elbette kendi milletimin kızı en güzeli olan. Ama sende bile on yargı varken erkeklerin rus demesine kizmamalisin. ..
00 Yorumla
+1 yılrus kızın fotosunu koyarken şike yapmışsın beğenmedim... Ukrayna da daha güzel kızlar var emin ol... irlandalı bir çilli olmamış... japon nedir ya... son fotoya da bari hande erçeli koy haksız rekabet olmuş genel olarak...
00 Yorumlabunun tartışması bile olmaz, göreceli bile değil, tabikide rus kadını
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılhiç biri... pers kadınları ile tanışmamışsınız anlaşılan... :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltürkiye için bu kadının fotoğrafını koyanın aklına edeyim. en güzeli irlanda en iticisi ukrayna
20 YorumlaGüzelliğine değilim ahlaki güzelliği yönünden bakıyorum saygı olarak da japonlar diyorum bir tane japon bulsam evlenirim mk
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Rusya- Hollanda'yıda ben ekleyim :) - Ukrayna - Türkiye - Japonya - İrlanda
00 Yorumlaİrlandalı nasıl güzel ya kızıl saçlılar çok hoş oluyor cidden
00 Yorumla
+1 yılŞu İrlandali yüzünde çil olan kıza aşık oldum sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıls-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...42087e0a05.jpg
hyuna :D kukusunu yerim yaa :D10 YorumlaTürkiye ve Ukrayna'daki tiplere bak. Koyduğun resimlere bakarak Rus tabii ki.
00 Yorumla
+1 yıltürk kızına çirkin koymuşssun o yüzden irlandalı dedim
00 YorumlaTurkiye kizlarinin bu oylamada hakki yok addhhdhsah 😂😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBence 5-3-1-4 en iyisinden başlıyor tabikideee irlandayı si k tir et
00 YorumlaTabikide Türkiye türk kızı suyu sert kızları mert sevdim mi adam gibi eşini kıskanan ve çok güzel ler hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaman gtmısler hemen yabancılara atlamıslar sankı kendılerı vazgecılmez :)
00 YorumlaSorumu şimdi bu allah aşka bir birinci resme bak bide diğerlerine bak göz var nizam var kardeşim
00 YorumlaYa şimdi göz var nizam var tabiki 1 rus 2 ukranya 3 japonya 4 türkiye 5 irlanda hatta türkiye 5 olsa
00 Yorumla
+1 yılOha rusyada seviye aşmışsınız İrlandayı tepiklemiş Türkiyenin içine etmişsiniz yani k. b. ama
00 YorumlaTürkiye hariç diğerleri hepsi, Afrika da değil.
En azından bakireyim deyip ağızdan arkadan almazlar, neyse o onlar.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir adet urus bir adet de naniko alayım :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRus kızı hepsinden güzel :) erkek olsam iki saniye durmaz rusyaya kaçarım :)
149 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ ben bilirim :) sende bil ve rusyaya git yanında en az 100 türk erkeği götür mutlu olsun garibanlar :) hatta her gidende yanınA 100 kişi alsin o yüz kişide 100 kişi alsın bu böylece devam etsin :😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ rusyada kadından bol ne var :D götür ya yazık :(
- +1 yıl
Haklısın aslında, bir de orda kadına değer verilmiyor, Rus erkekleri içkiye alkole verdiği değeri kadına vermiyor, kadınlar bu yüzden mutsuz, ve ilgi gösteren erkekler olunca hoşlarına gidiyor, biz kadınımıza ilgi gösteriyoruz, ama Türk kızları bundan sıkılıyor. Haketmiyorsunuz siz :P
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ haklısın zavallı rus kızlarını ilgisiz bırakma lütfen :) bütün Türk erkekleri toplanip gidin :) yazık değil mi rus kızlarına 😔😔😔
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ yanında türk erkeği götürmeyi unutma :) doğru yoldasın allah yolunu açık etsin güle güle git ve bu batmış ülkeye bir daha gelme :) :) :)
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ yok ben kızlara bakmıyorum normalim teşekkür ederim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ okadar güzel rus kızının içinde bıyıklı türk kızını napcan 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ ben çok gördüm :)
Cevap sahibi+1 yılGözlük kullanıyor musun? :)
Cevap sahibi+1 yılTürk kızları nankördür öğrenemedin mi :) ben bile halleniyorum rus kızlarına bence git 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ herkes görüyor gözlüğe gerek yok 😂
Cevap sahibi+1 yılYani benimkileri :)
- +1 yıl
şaka maka ama haklısın.
Türk kızlarının çoğu nankördür, elindekileriyle mutlu olmazlar, sürekli fazlasını isterler...
En iyisi yabancı bir kız bulmak zaten, onlara erkekler bizim kadar ilgi göstermediği için, bize daha çok bağlanırlar, Türklerin aksine, siz soğuyorsunuz size ilgi gösterilince
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ tabikide hakliyim :) dünyanın en nankör ve çirkin kızlarıyız biz :) halen rusyaya giymeyen erkek ya oglandir ya da saftır :)
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına bir rus kızlarının fotolarına bak hepsi birer tanrıça birde türk Kezolarına hepsi bıyıklı ayı gibi kıllı :)
- +1 yıl
Abartıyorsun ben kıllı kız pek görmedim.
Ha bu arada şunu dersen hak veririm, Türk kızlarının çoğu yalancı olabilir... Mesela bakireyim der ama sadece zarına elletmeden her türlü naneyi yemiştir ben bu kızı bakire yerine koymam, ama bizi kandırabilir..
Yabancı bir kız yaptıysa yaptım der yapmadıysa yapmadım der, sizin gibi kandırmaz bizi
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ çok haklısın türk kızları hep oo yuz ama rus kızları el değmemiş bayır gülü :) hepsi birer namus temsili :) o yüzden rusyaya gitmeyen erkegin zekasından şüphe duyarım :)
Cevap sahibi+1 yılŞuana da kadar dediklerimden hep ciddiydim dalga geçmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ neyse daha fazla uğraşamiycam iyi günler size
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ rusyada bol var.
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ evet türk kızları orsp yalancı nankör çirkin bıyıklı :/ napalım böyleyiz :/her gün aqloyrmk 😢😢 rus kızlarının poku olmayız :D
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ bunlar gerçekler :(
Cevap sahibi+1 yılEvet ya bıyık etkisi sanırım 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ olur benim ki bozuldu 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ teşekkür ederim :D
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ yok jiletim var :) neyse ben gidiyorum ödevlerim var yarına rus kızı gibi güzel değiliz o yüzden çok çalışmam lazım :) by by :)
Cevap sahibi+1 yıl@Be_happy_ ingilizce ama ben hallederim sağol :)
Rusya bence çok seksi giyiniyorlar bakımlilar spor yapıyorlar
00 YorumlaBoşver diğer ülkeleri Türk kızlarının köpeği olurum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi kendi ülkenizin kızlarını kötülemeyi ne kadar da çok seviyonuz
01 Yorumla- +1 yıl
türk şıkkına çirkin kız koymus napalım ... koysaydı bir güzelde seceydik
+1 yılUlan rusyayla arayi duzeltmemiz lazim acilen
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen :D
+1 yıljaponya Etek felan ooo :D
00 Yorumla
+1 yılKiz ayni kiz degisen bir sey yok
00 YorumlaDiğer konusunda 4,3b cevap paylaştı. ien çekici irlanda en güzeli rusya
00 Yorumla
+1 yılTürk ve İrlanda kızları :D
00 YorumlaTurkiye ye su kizimi koydun yni
05 Yorumla- +1 yıl
seni mi koysalardı :D
+1 yılRusya tabi sizin ara bu aralar limoni sorry
22 Yorumla- +1 yıl
Çıldırıyorlar Rusyayla arayı düzeltin diye :D
- +1 yıl
hahahahah :D
rus sonra turk bu resımlere gore soylersek
00 YorumlaTurkıs kebab turkıs sultan ahmet:)))
00 YorumlaJapon kızları nasıl ya öyle biblo gibi.😕
00 Yorumla
+1 yılirlandalı kız viking gibi değil mi la :D
00 Yorumla
+1 yılirlandalı kızlara bayılıyorum
10 Yorumla1. Brezilya
2. İrlanda
3. Japonya.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 deki rusmu bilmiyorumda bittim o hatuna..
00 YorumlaTürk'e koyacak baska bisey bulamadın mi Haci 😂
00 YorumlaKoreliler bir başka oluyo ♥
00 Yorumla
+1 yılUkrayna ateş etti bana şu an :D
00 Yorumla
+1 yılTürk'üm ❤️ Cevap belli sanırım
00 YorumlaARAP KIZLARIII 😀😀
30 YorumlaDiğer konusunda 951 cevap paylaştı. irlanda tek geçerim çilli
00 YorumlaJaponların nesi güzel l*n :-D
00 YorumlaHiç biri tabiki Norveç 😏
00 Yorumla
+1 yılDemokratik kongo cumhuriyeti
00 Yorumla
+1 yılbu fotodakilere göre rusya :D
10 Yorumla
+1 yıltürk ile ukrayna iyi ya :D
00 YorumlaJaponyalı kız 12-13 yasında heralde adf
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılUkrayna.
10 Yorumla
+1 yılRusya ve ukraynaya baksana öf allahım ya 😍🙂
00 Yorumla
+1 yılİrlanda :)
10 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem