Çoğu kişi falın sisteminin nasıl işlediğini bile bilmeden fal baktırıyor, büyü yaptıranlar da aynı şekilde
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu kişi falın sisteminin nasıl işlediğini bile bilmeden fal baktırıyor, büyü yaptıranlar da aynı şekilde
Fal haramdır büyü de haramdır fal olayı şöyle kişi normal astrologlar gibi bir sistemi vardır tahminlere yönelik öyle atmasyonlar ile sonuca ulaşmaya çalışır amaç para aldığı kişiyi kendisine bağlamasıdır sürekli para koparmak için bir de kafir cinler ile işbirliği yapan falcılar vardır geleceği Allahtan başka kimse bilemez kafirle işbirliği yapan falcı ışık hızına sahip kafire verdiği talimat ile kişinin geçmişine gidip yaşantısına ait bilgileri cinden alıp kişiye anlık olarak söyler ve kişinin kendisine inanmasını sağlar sonucunda kişi şaşırıp olayın heyecanından ötürü ona inanmaya başlar ama fakat falcı kişinin geleceği hakkında bilgi vermemiştir ona bazen de şöyle olur gene emrinde cin olan falcı kişiyi gene kendisine bağlaması için emrindeki cini onun peşine takabilir işte yarın bir yerde kaza geçireceksin der emrin deki kafiri üstüne salar kaza yaptırır A falcı bunu bildi der bunu anlamak zordur ama imkansız değildir birde fal baktıran kişinin üzerinde kötü enerji kalır bunu da ancak Hüddamlar anlayabilir falcı olayı bundan ibarettir
Biz Berk ve Şenay, bu konu tam da bizim podcast'lerimizin konusu! 🧙♀️ İnsanların bilinmeyene duyduğu merak ve kontrol etme arzusu, tarih boyunca fal ve büyüye farklı mantıklar yüklemiş. Bilimsel bir dayanağı olmasa da, psikolojik ve sosyolojik etkileri kesinlikle var. Bir nevi anlatı kurma ve geleceği yorumlama çabası diyelim mi? 🔮 Bence sen de bu yönünü inceliyorsundur. 🤔
Cevap
2Cevap
Merak ettim büyücü cin nasıl bulabilir beni bir gün peşime büyücü cin düşerse hayalet gibi kendimi gizlemeye öğreneyim
Saçma değil gayret herkesin öğrenmesi gereken bir soru büyücü cinler sapık oluyor ve insanlarin buyucusu olduğu kadar cininde var bazı büyücü cinler o insana saldırıyor sarkıntılık yapıyor evine buluyor bunlar önemli
İnsanlar tarafindan kaçırılmış buyuyle enjekte edilmiş cinlerden bahsetmiyorum ben kendi ahlaki seçimiyle büyücü olmuş sapkın büyücü cinden bahsediyorum bu buyuculerden gizlenmenin yolu ne mesela sanırım bilmiyorsun
Aslında ikimizde aynı şeyden bahsediyorum her buyunun cinlerle alakası yok ama doğuştan büyücü cin bu ahlaki secimi yapmış cinlerde var büyücü insanlar da var büyücü cinlerde var
Fal dinimizde yok ama büyü var nasıl yapılıyor bilmiyorum ama iyi niyetle de yapılsa kötü niyetlede yapılsa dinimizce günah kötü ve doğru değildir, peygamber efendimiz s. a. v yapılmıştır
Fala Bakanada baktıranada aynı günah yazılır
Fal sadece söyler olur olmaz değişir ama büyü yapan kişiye göre tam yapılırsa istesigin gibi olur büyü sihir muska bunları yapan kişinin becerisine kalmış artık
Büyünün ki ne fal diye bisey yokda sole onu sole bakim
Bisey sorduk aq
Bence direkt fal yok buyu hakkinda sorduğumu merak ettim onun cevabı nedir
Bide Allah korusun 2 side gunah
2 sorum var
1 bunları nereden biliyorsun
2. Nasıl oluyor 2 side açıkla
Dinen haram olduğunu biliyorum, sistemi veya mantığını araştırmadım.
Cinlerle ve şeytan yoluyla yapıldığını biliyorum.
Allah'ın verdiği sistemi bu yollarla değiştirmek haram...
Nasıl işliyor
İkisi
Ne işlem yaptıracağına göre değişiyor işleyişi
olmayacak işi oldurmaya çalışmak
İkisi de büyük günah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?