Arkadaşımın zoru ile 18 yaşındaki birine fal baktırdım asla inancım yoktur böyle faldır büyüdür falan hiç inanmam çocuk arkadaşımın yüzüne şöyle bir süre baktı bende gülmemeye çalıştım bu süre boyunca tabi
Sonra aniden birşeyler yazdı kağıda ve ters çevirip arkadaşıma uzattı arkadasım kağıdı okudu ve birden kızardı telaşlandı korkmaya başladı bende ne oldu diye sordum arkadaşım bana o gün hicbirşey anlatmadi sadece o an şok oldugunu bukadarını beklemediğini söyledi bende onu öyle görünce baktırmak istedim çocuk benimde yüzüme söyle birkaç dakika baktı sonra karakterimi birçok şeyimi söylemeye başladi bende birden şok oldum belirli tavsiyelerde bulundu falan neden banada kağıda yazıp vermediğini sordum oda gerekli olmadııni söyledi sonra bu günun üstünden uzun süre geçti ve arkadaşım bana geçmiste cinsel istismara maruz kaldığini söyledi o günde falcı çocuk bunu kağıda yazmış ben böyle bir şey hiç görmemiştim ve o zamandan bu yana sık sık fal bakan çocuktan sezgilerine göre tavsiye alır ona göre haraket ederim siz hiç daha önce fal baktırdınızmı veya baktırmak istermiydiniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bakanlar var ama çıkmıyor
Bizimki fala inanma falsizda kalma
Ben bu çocuğa bir baktır derim sezğileri çok güçlü
Benimde arkadaşım var
bazı falcılarin cinleri olabiliyor dikkat edin. belki de o yüzden doğru bilmiştir ama falan da pek medet ummayın derim
Bu doğru sadece geçmişi bilebilirler ama geleceği asla sadece Allah bilir
@İsimsizakc bu çocukta aslında fal bakmıyor sezğileri çok güçlü biri geleceği bilmiyor ancak sezğileri doğrultusunda olasılıkları söylüyor zaten kendiside falcı değil ismi öyle kaldı yoksa dinine bağlı ve inançlı bir insan dualar ile çok insana yardımcı olmuş
Doğrudur bilmiyorum ama insanlar hakkında yorum yapması iyi değil
@İsimsizakc ben ve arkadaşlarım sık sık dua etsin diye yanına gideriz bir şey sezerse söyler geneldede doğru çıkar
Munencin değil çocuğun günahını bana aldırmayın ama bunu yapması için bay çok takvali olması lazim
@İsimsizakc öyle zaten 15 yaşından bu yana her yılın 4 Ayını oruçlu geçirir
Her gün zikir çeker dua eder
Ara ara sohbetler verir kendi gibi gençlere
Cevresi tarafından sevilip sayılır
Hatta yoldan çıkanları çok yola getirmişliği vardır
Birçok Ateisti dine döndürmüş birçok insanı islama kazandırmıştır
Allah razı olsun ondan derim
@İsimsizakc herhalde bu yüzden olsa gerek ettiği dua genelde kabul oluyor o yüzdende be arkadaşlarım ve onun sohbet verdiği insanlar hep ondan dua ister
Böyle insanlarla çok takıl tavsiyem
@İsimsizakc istersen sanada yardımcı olsun bir sorunun var mı
Bende sorun çokta ben kendim hallediyorum ya da hallettimi zannediyorum bilmiyorum ama duaetmesi benim için yeterli
@İsimsizakc sorun çoksa kötü bir durum olabilir bence no verim bir yaz
Teşekkürler ederim sağolun derdi verenin dermanida verir
İmtihandayiz saprediyoruz
Fala inanma falsız kalma demişler
İnanmam
Hayır inanmam.