Fal ve büyüye inanırmısınız?

Arkadaşımın zoru ile 18 yaşındaki birine fal baktırdım asla inancım yoktur böyle faldır büyüdür falan hiç inanmam çocuk arkadaşımın yüzüne şöyle bir süre baktı bende gülmemeye çalıştım bu süre boyunca tabi

Sonra aniden birşeyler yazdı kağıda ve ters çevirip arkadaşıma uzattı arkadasım kağıdı okudu ve birden kızardı telaşlandı korkmaya başladı bende ne oldu diye sordum arkadaşım bana o gün hicbirşey anlatmadi sadece o an şok oldugunu bukadarını beklemediğini söyledi bende onu öyle görünce baktırmak istedim çocuk benimde yüzüme söyle birkaç dakika baktı sonra karakterimi birçok şeyimi söylemeye başladi bende birden şok oldum belirli tavsiyelerde bulundu falan neden banada kağıda yazıp vermediğini sordum oda gerekli olmadııni söyledi sonra bu günun üstünden uzun süre geçti ve arkadaşım bana geçmiste cinsel istismara maruz kaldığini söyledi o günde falcı çocuk bunu kağıda yazmış ben böyle bir şey hiç görmemiştim ve o zamandan bu yana sık sık fal bakan çocuktan sezgilerine göre tavsiye alır ona göre haraket ederim siz hiç daha önce fal baktırdınızmı veya baktırmak istermiydiniz

Fal ve büyüye inanırmısınız?