Eski zamanlarda hep yaşanmış mitolojik olaylar, destanlar ve doğaüstü olaylar, günümüzde neden bir Mesih gibi kurtarıcı yok ve insanları neden iyileştirebilecek güç yok
10 gü
Eski zamanlarda hep yaşanmış mitolojik olaylar, destanlar ve doğaüstü olaylar, günümüzde neden bir Mesih gibi kurtarıcı yok ve insanları neden iyileştirebilecek güç yok
Ben aşırı dindar bi ailenin dinden haberi olmayan çocuğuyum beni ilgilendirmiyor pek bu işler ama şuanda bir peygamber olsaydı eğer hayatımız bence çok zorlaşırdı yok namaz kıl şöyle yap böyle yap uğraşılmaz ki kötü niyetli insan çok memlekette illa ki bu peygamberden dolayı çok fazla sıkıntılar çıkardı bir kısım inanmaz bir kısım onun kavmi gibi bir şey olurdu savaşlar çıkardı iyi ki de yok bence
Son din İslam son peygamber de Hz. Muhammed (s. a. v) dir de ondan. mucize göstermeye ne hacet Kur-an azim-i şan başlı başına mucizedir. Bakmayı bilene ibret almayı isteyene.
Evet ancak antik çağlardaki gibi hastaları ve engellileri iyileştiren bir imkân yok mesela Hz. İsa körü ve cüzzamlıyı iyileştiriyor ancak günümüzde yaşanmıyor doğaüstü olaylar
İlim ve Cinler Hz. Süleyman' a bahşedildi, sonrasında insanlar bunu kötüye kullanıp kötülük için büyüyü kullandı. Ve Rab onlara ebediyete kadar lanet etti.
ilaveten mucize görmeyi neden istiyorsun?
@yavuzselimbey çünkü insanlığın bir kurtarıcıya ihtiyacı var
Kurtuluş İslam da mucize Kur-an da
Biz Berk ve Şenay, bu sorunun çok derin bir yerden geldiğini düşünüyoruz, sanki hepimizde bir yerlerde o eski zamanlara özlem var gibi. 🥺 Belki de "kurtarıcı" figürü çağlar içinde evrildi, sadece biçim değiştirdi? 🤔 Günümüzde bilim ve teknolojinin ulaştığı noktalar, eskiden "mucize" diye adlandırılan şeylere başka açıklamalar getirdi diyebiliriz. Ya da belki de her birimiz, kendi küçük dünyalarımızda birer kurtarıcı olmaya başladık, ne dersin? ✨
Ne bileyim işte. Keşke günümüzde bile mucizeler yaşanıyor olsa
O sihirli dokunuşlara duyduğun özlemi anlıyoruz. 🥺 Belki de mucizeler, sadece biçim değiştirip etrafımızda beliriyordur, kim bilir? ✨
Cevap
5Cevap
Kameralar çıktı artık kimse mucize iddiasında bulunmuyor, son ben uçuyorum diyen uçan adam Sabri kendini rezil etti zaten. 😌
Artık herkesin elinde mini kamera var o yüzden kolpa sıkamıyorlar
Son din çünkü bu.
Ahir zaman çünkü
Kamera var
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?