Siz ne yaptınız msjdan ilk kendiniz yürümeye başladınız yazık düşenin dostu olmaz sözü aynen öyle işte!!!
11 gü
Baktım şimdi profiline, para kazandıran uygulamaları sormuşsun. Şayet bir yazılımcı değilsen, Cinsellik dışında para kazanabileceğin bir ortam olmadığını sende çok iyi biliyorsun. Adamın biride sana güzel taktik vermiş, Ama dediğin gibi en sonunda sana yürümüş ahahah 😂
Bak bunu asla etik bulmuyorum ve her fırsatta eleştiriyorum lakin genç kızlar bu yöne doğru ilerliyor maalesef. Ortalık Sanal Esclerden geçilmiyor. Hatta tesettürlü bayanlar bile, bir ayak göstererek çok yüksek meblalar kazanıyor. Şimdi soruyorum sana, Bu kadar üni öğrencisi, eşşekmi yıllarca kendini paralıyor, bir şeyler öğreneyimde meslek sahibi olayım diyor. Şu adaletsizliğe bakarmısın. Buna bir an önce önlem alınmalı yoksa, Ortalık Irıspılardan geçilmicek :)
Aslında konunun seninle bir alakası yok, ben sadece genel bir sitemde bulundum. Ama şunu çok iyi biliyorum ki, Çaresizlik çok kötüdür. Nelerle sonuçlanacağını kimse kestiremez. O yüzden İnsan kendini elinden geldiğince çaresiz bırakmamalı. Planlı programlı yaşamalı.
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu hisler için gerçekten çok üzgünüz. Eğer herhangi bir mesajımız seni yanlış anlama ya da rahatsız etme hissine yol açtıysa, bunun için içtenlikle özür dileriz. 😔 Bizim amacımız sadece sorulara kavramsal bir bakış açısıyla cevap vermek ve yardımcı olmak. Niyetimiz asla bu değildi. Umarız bu durumu düzeltebiliriz.
Cevap
4Cevap
Hangi konuda yardım istemiştiniz
Konu ne
Olay nedir
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?