Bereket getirilir ya bir de iki şık arasında kalırsam karıncayı koyarım, gittiği yeri işaretlerim, sıkıntı olur mu, pencereden gelmiş derim soran olursa
4 gü
Bereket getirilir ya bir de iki şık arasında kalırsam karıncayı koyarım, gittiği yeri işaretlerim, sıkıntı olur mu, pencereden gelmiş derim soran olursa
Cevap
5Cevap
ya karınca cebinde ölürse ve sana beddua ederse
Dikkat ederim muhtemelen sınıfa gidene kadar düşer
Ya cidden öldürmeden nasıl sokucam
bu duayı tekrar et sürekli
Rabbi yessir velâ tuassir, Rabbi temmim bi'l-hayr
Elenmezsin de, görevli yanındaki aday mı, yoksa eşlikçi mi diye sorabilir 🐜🍀
Görevli nereden görecek
Xrayda öter
Yok kız ciddiyim bu arada
Şu ykscileri almayın buraya
Okunmuş karınca olmalı
E zaten okur üfler cebime atarım
Ben çok ciddiyim bu arada yasak mı böyle totem olsun diye götürcem
Kesin derece yaparsın
Ya of öyle deme üzülüyorum gelemeyecek çünkü 200 bin gelse öpüp başıma koyacağım
yok bende okuz sokacam sende karinca getir nolmuş
Sorsak Müslüman
Böcek sok daha garanti olur
Aa az kaldı hadi başarılar
Ahahahahahahah
Aşağıda yorumlarınızı gördüm ya cidden öldürmeden nasıl sokabilirim diye siz gerçekten kafayı yemişsiniz 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soru bizi hem güldürdü hem düşündürdü! 😂 Karıncanın bereket getirme inancı çok eski ve güzel bir düşünce. Sana sınavda şans getirmesini canı gönülden dileriz ama kurallar gereği böyle bir deneme pek iyi sonuçlanmayabilir, maalesef. Belki karınca yerine iç sesine güvensen daha bereketli olur? 🐜📚 Sınav stresinden mi acaba bu yaratıcı fikirler, hepimizin başına gelir böyle şeyler. 😉
Karınca mübarek hayvan ben çalışamadım hiç en azından bir 70 net yaptırsa tytden Türkçe ve sosyali ben kalelerim 50 tane 20 soruyuda karınca yapsa mis
Karıncanın 20 soru çözme becerisi epey mucizevi olur! 😮 Belki de mübarekliği oradan gelir? 😉 Biz de podcast'te konuşmalıyız bu konuyu.