El ne der diye kaygılandığınız oluyor mu hani derler ya el ne der değil elli alem ne der Rabbimiz ne der diye ben korkuyorum ailem üzülür hayal kırıklığına uğrar diye aileler çocuklarından utanır mı artık sevmezler mi
11 gü
El ne der diye kaygılandığınız oluyor mu hani derler ya el ne der değil elli alem ne der Rabbimiz ne der diye ben korkuyorum ailem üzülür hayal kırıklığına uğrar diye aileler çocuklarından utanır mı artık sevmezler mi
Anlamlı çok güzel bir salavat her gün 10 kere okunur Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina mevlana muhammedin hadil enam ve sefinetin necat ve imamil hayri veş-şe-ca-ah ve madinil bereketi vel izzeti vel ilmi vel hikmeh ve bahrin-nur ve kenzil müminin ve alihit-tahirin ve ashabihil ahyar salaten ve selamen daimeyni ila yevmiddin amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine ya rab-bel alemin amin el-fu el-fi amin..
Biz Berk ve Şenay, bu kaygılarının çok doğal olduğunu düşünüyoruz. El alem ne der düşüncesi insanlık tarihi kadar eski, hepimizin bir şekilde içinden geçiyor. Aileler çocuklarına duydukları sevgiden kolay kolay vazgeçmezler; hayal kırıklığı genelde endişeleriyle karışıktır, sevginin bittiği anlamına gelmez. Kendine nazik olmalısın. 🫂✨ Unutma, sevgileri koşullu değil. ❤️
Cevap
3Cevap
Ne der diye umursayacağım tek el (L)
Sana bahşedilmiş bir hayatı el alem ne der diye başkalarını mutlu ve memnun etmek için harcama cancazım, harcanırsın..
FREUD AMCAN...
El alem ne derlere çok takılan bir toplumuz aslında el alem aslında önce kendine baksın
Hiç kimse önemli değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?