Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
2 güÖlüm güzel şey bu dur perde ardından haber
Güzel olmasaydı ölürmüydü peygamber...
Nedir acaba soru06 Yorumla- 2 gü
Bir kızda majör depresyon sosyal fobi anksiyete kaygı var bu kız konuşmayı gittikçe unutuyor bir konuyu bile anlatamıyo mantıklı düşünme becerilerini kaybetmiş unutkanlık desen ileri seviye bu kızın aklı dengesi yerinde midir?
- 2 gü
Yani normal bi şey değil bi uzmana gitmek en doğrusu
- 2 gü
Kime söylesem bu kişi cehennemlik diyor kimse anlamıyor ki bu soru burada sormak zaten hata
- 2 gü
Yani cehennemlik falan değil. İllaki bi problem mevcuttur. Öyle gelişi güzel atmak herkese kolay geliyor tabi
- 2 gü
Yazdığım şeyler ciddi problemler değil mi konuşmayı birşeyi anlatacak kadar konuşma geriliği yaşayan unutkanlık ciddi seviyede mantıklı düşünemiyor bu kişi bunların yanında majör depresyon sosyal fobi anksiyete var kişide kime desem hayır bu kişi intihar etse sorumlu olur diyor neye göre bunu diyorlar
- 2 gü
Şimdi madde için ve bazı dünyevi dert için intihar edenlere bi şey diymemde. Bazı hastalıklar vardır öyle kolay kolay ön yargı yapmak çokta doğru değil. Sen boş ver öyle konuşanları. Bu vatandaşı sağlığına nasıl kavuşturuz veya neden böyle oldu onu bulmak lazım
- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
2 güE sor bakalım bildiğimiz yerdense fikir beyan ederiz.
010 Yorumla- 2 gü
Bir kızda majör depresyon sosyal fobi anksiyete kaygı var bu kız konuşmayı gittikçe unutuyor bir konuyu bile anlatamıyo mantıklı düşünme becerilerini kaybetmiş unutkanlık desen ileri seviye bu kızın aklı dengesi yerinde midir?
- 2 gü
Evet yerindedir. Ama kendine bakmaz ise yavaş yavaş delirebilir. Bu kişi sen isen kesinlikle aklı melaikelerin yerinde kendine kaçış fırsatları yaratıyorsun kendi içinde gibi geldi.
- 2 gü
Evet benim kelime bulmakta zorlandığım için yapay zeka desteğiyle yazıyorum kendime bakmıyorum hiçbir şekilde gittikçe ağırlaşıyorum intihar edemem deliricem
- 2 gü
Kimin ne yaşadığını bilmeden bir şeyler soylemek zor. Ama Şu an kendine her neyi dert ediniyorsan ama 2 seneye ama 3 sene sonraya ardına baktığında kendine şunu soyleyeceğine eminim...''Ne kadar boş şeyleri dert edinmişim kendime''. Bu yüzden kendine olan saygını geri kazanmak için ne gerekiyorsa yap. Çünkü bütün mutlulukların ömür boyu sürmeyeceği gibi mutsuzlukların da ömür boyu sürmeyecek. Sadece şu an edinmiş olduğun tecrübe ve bilgilerin kapasiteni aşması sorunu yaşadığını düşünüyorum.
- 2 gü
2-3 seneye kadar ben ölmüş olurum muhtemelen çok kötü bir durumdayım
- 2 gü
Bu problemleri neden yaşıyorsun? Bence depresyon etkileri. Yoksa bu problemler yüzünden mi depresyona giriyorsun?
- 2 gü
Bu problemler den dolayı depresyon yaşıyorum ilaçlar da fayda etmiyor deliricem sadece depresyon yok bende kaygı sosyal fobim de var anksiyete kötü bir hayatım geçmişte kaçırdığım fırsatlar yüzünden hayatta hiç umudum kalmadı bitmiş durumdayım
- 2 gü
Sana ne kadar kötü durumda olduğunu ölçebilirim lakin iyi olabilmek içn ne yapman gerektiğini kabul ettiremeyebilirim.
- 2 gü
Nasıl ölçeceksiniz lütfen yardım edin 😭😭
- 2 gü
Sana yardım edebilecek en yararlı kişi yine kendinsin. Kendini darladığın kadar kötü olabilirsin. Ölçün budur. Eğer çok kötü olduğuna çaresiz olduğuna inanırsan ve kendine bunu tekrarlarsan dile getirdiğinden daha kötü duruma düşersin. Biraz kendini sevmeli ve kendine saygı göstermelisin. Hiç kimse kendini düşürdüğü durumdan daha kötü duruma düşemez. Biraz senin içinde bitiyor biraz da dış etkenler ama çoğunlukla senin kendini görmek istediğin kadar kötüsündür.
2 güElimizden bir şey gelirse yardımcı olalım intihar fikrini aklından cikar bak inançlı bir insansın sonsuz hayat var birde burdaki kısa ömrün
019 Yorumla- 2 gü
İnançlı biriyim ama ama acı çekiyorum başka çarem yok kendimi anlatamamk unutkanlık majör depresyon sosyal fobi anksiyete bitirdi beni başka çarem yok
- 2 gü
Tedavi görüyormusun
- 2 gü
İlaçla ama bitiyorum artık sonum ölüm olcak ya da akıl hastanesi
- 2 gü
Bak ileriyi analiz edecek kadar düşünme yetilerin var sorumlu olursun sabret demek kolay ama sabredeceksin kendini meşgul edecek bir şey bulmalısın
- 2 gü
Hiçbir şey yok bittim ben
- 2 gü
Hangi sehirdesin
- 2 gü
Boşverin daha fazla yazmicam bittim ben yakında hasta Olcam böyle devam ederse 😭😭
- 2 gü
Keşke elimden bir şey gelse yardımcı olabilsem
- 2 gü
Sabredersen mükafati güzel olur unutma
- 2 gü
Sabredemiyorum bitmiş durumdayım ben yaşasam bile cehebbemliğim ben intihar etsem yine cehebbemliğim bir şey değişmiyo yani bittim o yüzden
- 2 gü
Dünyamıda ahiretimide yaktım ben
- 2 gü
Allah'ın affedemeyecegi hic bir şey yok ne olursa olsun tövbe et Allah'ın merhametinden umudunu kesmek asıl büyük günah
- 2 gü
Bu çektiğin sıkıntılar günahlarına kefaret olacak yeterli isyan etme, ettiysen de tövbe et
- 2 gü
İsyan etmiyorum kendimi suçluyorum sadeece cehennem ateşi beni temizler sadece kendimden Nefret ediyorum 😭😭
- 2 gü
Hastalığın dışında var mı kendinden nefret etmek için bir sebeb
- 2 gü
Hastalığın da kendinden nefret etmek için bir sebep değil
- 2 gü
Var geçmişte kaçırdığım fırsatlar yaptığım hatalar vs hayatımı kararttım bittim
- 2 gü
Nasip diyeceksin geçeceksin, hatalarına da tövbe edeceksin, önüne bakacaksın önemli olan şimdi
- 2 gü
Nasip diyeceksin geçeceksin, hatalarına da tövbe edeceksin, önüne bakacaksın önemli olan şimdi
- Diğer konusunda 552 cevap paylaştı.
2 güNedir kafanı kurcalayan
04 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
Değil ama ölümle ne ilgisi var
- 2 gü
Bu kişi her an intihar edebilir bu yüzden sordum
- 2 gü
Ben buna karşıyım böyle bir devirde intihar etmek cok mantıklı değil çünkü baktığın zaman insan öleceğine cevresini değiştirse nasıl olsa her şeyden vazgeçmek değil mi ölüm
Diğer konusunda 857 cevap paylaştı. Olum diğer bir boyuta açılan kapıdır
01 Yorumla- 2 gü
- Diğer konusunda 669 cevap paylaştı.
2 güsor reis
08 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
beslenmesini değiştirsin proteine ağırlık versin özellikle yumurta. ve beyin koruyucu bitkisel takviyeler kullansın
- 2 gü
Öyle bir imkanı yok fakir bir kız ve bir yerdede çalışamaz çünkü psikiyatri hastası bu kişi bu şikayetleri nedeniyle intihar ederse sorumlu tutulur mu sonuçta zihinsel olarak normal değil
- 2 gü
Yanında olmaya çalış arkdaşıysan. olmadı sen maddi açıdan destek olmaya bak en azından bu süreç için. Ailesi desteklemiyor mu
- 2 gü
O kişi benim intihar edicem yakında
- 2 gü
En doğrusunu Allah bilir ama, buraya soru soracak akıl ve zekaya şu an sahipsin o yüzden sorumluluk sahibisin ama intihar etmek için bir sebep değil bu
- 2 gü
@Bulut-bulut yapay zeka desteğiyle yazdım yakında onuda kaybedeceğim için artık soruda soramayacağım
- 2 gü
Birdaha soramicam soru falan bitik durumdayım unutuyorum yavaş yavaş herşeyi konuşma geriliği var
Bu yaşta ne ölümü ya hayatını yaşa
07 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
2 aydır
- 2 gü
Ondokus
- 2 gü
He gittim doktor boktan ilaçlar yazıp gönder di hir boka yaramıyor hatta dahada berbatlaştım
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 güÖleceğiz yani
04 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
Yani pek bildiğim şeyler değil.. Hani profesyonel Bir görüş gerekli bu anlattıkların için.
Ben sallamış olurum sadece - 2 gü
Bildiğin kadar yorum yap bu kıza
- 2 gü
Bilemiyorum
herkesde var dusunme
01 Yorumla- 2 gü
Diğer konusunda 348 cevap paylaştı. Olur sor
012 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
Peki bu kız intihar etse sorumlu tutulur mu Allah tarafından sonuçta bu problemleri var mantıklı düşünme becerilerini kaybetmiş konuşma geriliği olduğu için kimseyle paylaşmıyor unutkanlık vs ciddi seviyede?
- 2 gü
Böyle ciddi şikayetleri olupta intihar ederse sorumlu tutulur mu sonuçta normal biri değil?
- 2 gü
Gittikçe batıyor ailesi ilgilenmiyor umuramıyor bu kişi intihar ederse sorumlu tutulur mu sonuçta zihinsel olarak sağlıklı bir birey değil Allah merhamet etmez mi
- 2 gü
Kendi isteğiyle eden çok var sizce bu kişi sorumlu tutulur mu
- 2 gü
Elimizden bir şey gelirse yardımcı olmaya çalışalım aklından çıkar bu fikri inançlı birisisin bir tarfta sonsuz hayat varbir tarafda bu kısa ömür sakın yanlış bir şey yapma
- 2 gü
@Bulut-bulut sonum intihar
- 2 gü
İntihar olmasa bile ben de ciddi bir hastalık çıkacak yakında böyle giderse gittikçe ağırlaşıyorum
- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
2 güOlay nedir
07 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
Kafasında kötü endişeler oluşmuş
- 2 gü
mantıklı düşünemiyor konuşma geriliği unutkanlık ciddi seviyede majör depresyon sosyal fobi Side var tükenmiş durumda bu kız intihar etse sorumlu tutulur mu Allah tarafından?
- 2 gü
Tabiki intihar kötü bişe
- 2 gü
Yani sorumlu tutulur mu bu kişi sonuçta böyle ciddi şikayetleri var
- 2 gü
Tabiki sorumlu olur
- 2 gü
Mantıklı dusunemeyen unutkanlık konuşma geriliği ciddi seviyede olan normal biri olmayan bu kişi nasıl sorumlu tutulur?
Gizli Üye(18-24)2 güEvet. Soru nedir
026 Yorumla- 2 gü
Cevap sahibi2 güUzman değilim. Zayıflama başlamış olabilir ama isterse düzelir bence
- 2 gü
Zayıflama başlamış derken nasıl yani
Cevap sahibi2 güDüşünce yönünden yani
- 2 gü
Evet ciddi derecede hemde bu böyle giderse kişi aklı dengesi ni kaybedermi?
Cevap sahibi2 güKaybetmez bence
Cevap sahibi2 güTanıyor musun onu
- 2 gü
Peki kaybetmezse ne gibi bir sorun oluşur sonu nereye varır
Cevap sahibi2 güZamanla düzelir
- 2 gü
Zamanla daha kötü bir duruma gidiyor konuşma geriliği ciddi seviyede mantıki düşünemiyor unutkanlık ileri seviye majör depresyon sosyal fobi vs var bu kişinin sonu intihar gözüküyor
Cevap sahibi2 güKim bu arkadaşın mı. Destek ol ona
- 2 gü
Arkadaşım değil orasını boş ver sadeece soruma cevap ver bu normal olmayan kişi bu şikayetler nedeniyle intihar etse sorumlu olur mu Allah merhamet etmezmi
Cevap sahibi2 güİntiharın affı yok diye biliyorum
- 2 gü
Aklı dengesi yerinde olmayan biri intihar ederse sorumlu tutulmuyor bu kişinin aklı dengesi sizce yerinde mi düşünemiyor karar veremiyor mantıklı düşünme becerilerini gittikçe kaybediyor unutkanlık konuşma geriliği ciddi seviyede
Cevap sahibi2 güKendinden mi bahsediyorsun
- 2 gü
Evet de soruma cevap ver sadece
Cevap sahibi2 güVerdim zaten. Senin akli dengen yerinde
- 2 gü
Hayır yerinde değil yakında kaybedeceğim insanlarla da konuşmayacağım konuşma geriliği ciddi seviyede yapay zeka desteğiyle yazıyorum
Cevap sahibi2 güİnandırıcı değilsin
Cevap sahibi2 güKendini kandırma
- 2 gü
Kendimi kandırmıyorum inandırıcı değil sem sg
Cevap sahibi2 güKendinden vey bi şeylerden kaçıyorsun. Benim gibisin
- 2 gü
Kaçmıyorum bunları yaşıyorum yakında aklımı kaybedeceğim böyle giderse
Cevap sahibi2 güUzman desteği alıyor musun
- 2 gü
İlaç kullanıyorum ise yaramıyor
Cevap sahibi2 güBi iş bulup çalışsan iyi gelebilir sana
Diğer konusunda 9,5b cevap paylaştı. Bilirsem oöur
04 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
Bu kişi böyle giderse delirebilir mi
- 2 gü
Sadece bildiğin kadar yorum yap lütfen
2 güSoru nedir?
014 Yorumla- 2 gü
- 2 gü
Yerindedir ama yakın arkadaş edinsin bunları anlatsın oaylaşsın yoksa iyi değil durumu
- 2 gü
Ama mantıklı düşünemiyor konuşma geriliği unutkanlık ciddi seviyede majör depresyon sosyal fobi Side var tükenmiş durumda bu kız intihar etse sorumlu tutulur mu Allah tarafından?
- 2 gü
İmtihanı yapanın bilecrği iş bişey diyemeyiz ama aklı olan her insan sorumludur
- 2 gü
Böyle bir insanın akıl sağlığı nasıl yerinde olabilir sonuçta unutkanlık konuşma geriliği ve mantılı düşünme becerilerini kaybetmiş aynı zamanda majör depresyon sosyal fobi anksiyete yaşıyor?
- 2 gü
Sen istediğin fetvayı benden mi istiyosun. Onayihtiyaxın var gibi burdan onay alma
- 2 gü
Buradaki insanların görüşlerini merak ediyorum bu soruları soracağım başka kimse yok çünkü
- 2 gü
Bence sorumludur
- 2 gü
Neden peki sorumludur mantıklı dusunemeyen unutkanlık konuşma geriliği ciddi derecede yaşayan majör depresyon yaşayan biri nasıl sorumlu tutulur?
- 2 gü
Düşünme biçimimizi biz oluşturuyoruz. Deoresyondayım diyen atsın kendini o zaman olur mu
- 2 gü
Bu kızda sadece depresyon yok konuşma geriliği unutkanlık mantıklı karar verememe düşünememe problemi vAr
- 2 gü
Bahane arayıp durma
- 2 gü
Yaşamadığınıs için kişinin durumunu anlayamazsınız benim burada sormam zaten hata hepiniz cahilsiniz saçma sapan yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz din hocalarına sorduğum da aklı dengesi yerinde olmayan bir kişi intihar etmişse cehennemlik olmuyor sorumlu tutulmuyor dediler bir şey bilmiyosunuz
- 2 gü
Akli dengesi olmayan kişi için durum farklı ama depresyondaki insan düşünme becerisini yitirmiyor zaten her şeyin farkında oluyor. Ayrıca intihar günah dinden çıkma sebebi değil
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ölümle ilgili düşüncelerin aklını kurcalaması çok doğal. 😔 Bu, insanlık tarihi boyunca her zaman üzerinde durulmuş, derin bir kavram. Kimi zaman bitiş, kimi zaman dönüşüm olarak görülse de, esasen yaşama dair birçok şeyi sorgulatır sana. Unutma ki yalnız değilsin bu düşüncelerde. Bazen sadece düşünmek bile değerli, değil mi? 🖤✨