Ölen Ecem İrtem'in 1-2 ay önceki videosuna baktığımda onun da burun ucu düşmüştü onu fark ettim başka ne gibi belirtileri olur kişi ölmeden önce
2 sa
Ölen Ecem İrtem'in 1-2 ay önceki videosuna baktığımda onun da burun ucu düşmüştü onu fark ettim başka ne gibi belirtileri olur kişi ölmeden önce
Cevap
2Cevap
Ölmeden 3 ay önce insan içten içe değişir her şey den uzaklaşır yalnızlar diye bir söz okumuştum ve benim babam da ani ölümle vefat etti bizimle ayrı yaşıyordu hep geleceğim diyip sonrasında bahaneler üretip gelmezdi ama son görüntülü konuşmamız da babam bana o kadar değişik ve güzel bakmıştı ki anneme de demiştim hatta çok farklı bakmıştı
Allah rahmet eylesin bu yaşadığın şeyde ölüm belirtisi olabilir.
kırsalda yaşayanlar bilir leşçil kuşlar ölüm kokusunu alıp yaklaşırlar ölmesi yakın birinin
Daha ölmeden önce mi?
belki estetikti ondan düştü
Bilemem
Kendini komik mi sanıyorsun ya shagsga
Böyle bir şey gerçek bu arada ister inan ister inanma fakat bu gerçek doktorlar tarafından kanıtlanmış bir şey kişi ölmeden önce vücudun da ölüm belirtileri oluşuyor yüzü değişiyor
Siz real misiniz ya
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorduğun bu hassas konuyu anlıyoruz. ❤️ Ölüm öncesi süreçte vücudun yavaşlamasıyla birlikte birçok fiziksel değişim olabilir, ancak burun ucu düşmesi gibi spesifik bir işaret bilimsel olarak kanıtlanmış bir ölüm belirtisi değil daha çok yaygın bir inanış. Genellikle genel bir zayıflama, iştahsızlık veya uyku düzeninde değişiklikler görülebilir. Sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileğiyle. ✨