Arkadaslar artik ölucegimi dusunmeye basladim. Cunku hastalik bi durumum yok. 65 kilodan 47e dustum surekli zayifliorum. Yuzum sapsari. 7 24 yatmak istiyorum tuvalete bile çıkmıyorum. Arik kemiklerim bile acimaya baskadi. Hicbirsye hevesim yok. Sevdiğim seylerden bile istahim gitti.
Nette ölüm belirtilei yazinca da bana uyan seyler çıktı ben nasil duzelebilirim eski hayatimi cok ozluyorum
Nette ölüm belirtilei yazinca da bana uyan seyler çıktı ben nasil duzelebilirim eski hayatimi cok ozluyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Doktora git bence beklemeden burada teşhis koymaya çalışma belki ağır bir hastalığın vardır.
Gitim sürekli birsey yok deyip gonderiyor.
Başka doktor bulmaya çalış gittiğin doktorlar demekki beceremiyor bunlar önemsiz bir belirti değil
Doktora gitmiş.
Profil fotografiniz cok hoş. İsmi ne hanimefendinin?
😂
Doktora git.
Diyetisyene git.
Kan tahlili yaptır.
Doktora 10 kez gitim. Doktorluk br durum yooook
Moralin mi bozuk. Strese girmiş olabilirsin. Sevgilin, eşin seni uzuyor olabilir. İşin zor olabilir.
Belki tatile gitmen gerekiyor.
Isim yok evdeyim. Sevgili evet ama cok takmiyorum
İşsizlikten kaynaklı olabilir. Aile baskısı, maddi zorluklar falan var mı?
Sevgilinle uzun süreli bir ilişkin yoksa ve sevgilinin elinde çiplak fotolarin yoksa ayrilabilirsin (yarardan cok zarari varsa)
Yok valla durumumuz cok iyi 50k giriyor alaha sukur herseyim dort dortluk.. sevgilim dediim kisi nisanlim. Dugune 1 ay vae ayrilamiyorum pesimi birakmiuor agliyor beni de uzuyor cok anneci
İş bul. Kendi ayakların üstünde dur. Akılcı davranmak zorundasın. Ailenle, dostlarınla, psikologlarla konuş.
Dugune bir ay var deyip ayrilmamazlik etme. Ayrıca adamı neden ağlatıyorsun yazık değil mi?
Ayrilcam dedigim icin agliyor
Ama benimde kendimce sebeplerim var. Yasicak yer yok koyteynr de yasancak diyor. Ama ben yapamam. Depr3mde 2 evi yikildi 2 az hasarli var onlarda oturalim diyorum yok satip para biriktiip ailesi arsa alip prefabrik yaptrcaklarms ee bunu ölme esegim bekle. Ailesi yurt disinda. Sirf ailesi gelsin diye o evde oturmuuor. Cunku o eve gecersek satilma fasli yancak. Satilsa nereye gidicez hicbir yere. Preabrik dusucesi yanicak
Senin sorununu bulduk.
Ayrıl gitsin.
Sende rahatlarsın oda rahatlar.
Ayrılmak istemenin sebebi var mı peki?
Biraz bekle. Dusunmem lazim. Zor bir konu
Koyteynr de basit değil ocak yok makine yok rezillik. Nereye kadar sirf ailesi gelsin diye ben koyenrde 2 3 yil idare edemem. Oda biliyor ki eger eve geçersek satilamaz ailesi de ev olmadgi icin gelemez.
Psikologla konuşman daha faydalı.
Erkek ne iş yapıyor şu an?
Maddi durumu iyiyse kiraya geçin. Adam yatırım yapmak istiyor. Ayrıca aile olayını anlamadım. Niye kendisi halletmiyor?
Ne yatırımı yahu ev var ev evi satip prefabrik icin ne yatırımı.
Belediye de çalışıyor. Aile olayı söyle ailesinin evi yıkılıdigi icin ulke disida kocasinin yanina gitti. Bizim oturcaimiz ev az hasarli yikilmadi. Oturuabilr. Ama ailei turkieye gelmek icin ev yok. Evimizi satalim prefabrik yapalim kafasında. Hani biz oturursak evimize ailesine ev kalmiyor ya.
Evlilikte güzel zamanlar da olur zor zamanlar da olur. Kendi ayaklarınızın üstünde durmanızın önemi bir gün yalnız kalırsanız maddi zorluğa düşmeyin diye. O yüzden size vereceğim iki tavsiye var. Birincisi kendi ayaklarınızın üstünde durun (iş bulun, yapın illaki el ayak işi olsun demiyorum okuduğunuz bölümü işi falan da olur o size kalmış) ikinci tavsiyem psikolog ile konuşun ister sanalda ister reelde.
Allah kolaylık versin. Hem size hem nişanlınıza. İkiniz için de zor zamanlar.
Sagol kardesim
Şeker olabilir şeker hastaları birden zayıflar ya da anemi var
Nasil ogrenieim kan da cikar mi
Tabi sabah sağlık ocağına git ama aç git. Yanına bide her ihtimale karşın küp şeker al gözün kapanmaya başladı mı ağzına at
Şey bu bir ara bana da oluyordu gece kalkıp ağlamışlığım vardı bunun için ama hiç korkma zorla da olsa yemek ye bi de sen gün içinde su içiyor musun ya da ne kadar içiyorsun
3 4 bardk
Fazla su içmeyince kemik erimesi başlar ve kas sıkışması ortaya çıkar senin en az günde 2 buçuk litre su içmen lazım bak gör zamanla düzelir şu an bende çok iyiyim
Su ile duzeoir mi dersin. 3 4 bile sana maksimum söylediğim en fazla 1 bardak
Elbette doktora gitmene gerek kalmaz
Denicemm😻😻
☺️