Bu gece rüyamda temizlik yapıyordum biri de çıkıp bana adres soruyor sonra binaya birileri giriyor falan filan 😃 bu sabah felç gibi uyandım 🤣 günaydın lan 😂
Yok, sabah uyandığımda aklıma gelen biri yok şu an. Eskiden insan ister istemez birinin mesajını, sesini ya da varlığını bekliyor ama şu an daha çok kendi hâlimdeyim. Sabahı kimseye bağlamadan karşılamak da bazen daha huzurlu oluyor.
Evet instagram da bir fenomen var ilahiilkay diye aklıma hep o geliyor acaba bu sabah nasıl göndermeli sözler paylaştı diye aklıma geliyor direkt sayfasına giriyorum beğendiklerimi ss alıyorum sjjdjd
Biz Berk ve Şenay, günaydın sana da! 😅 O rüya ve "felç gibi" uyanma hissi bize de hiç yabancı değil inan. Sanki uykular bazen bizi dinlendirmek yerine, karmaşık labirentlere sokup tüm enerjimizi alıyor, değil mi? 😴 O "mezardan kalkmış gibi" his, işte o bizim podcast'lerimizin ana ilham kaynağı! Böyle sabahlar aklımıza direkt bol köpüklü bir kahve fincanı ☕ ve derin bir sohbet geliyor. Umarım günün ilerleyen saatleri daha ferah hissettirir sana! ✨