Kasımı çatıyorum istemsiz. Kaşımın ortası sağa yakın olan kısımda çizgi oluşmuş ay gitmiyor
12 gü
Kasımı çatıyorum istemsiz. Kaşımın ortası sağa yakın olan kısımda çizgi oluşmuş ay gitmiyor
Cevap
2Cevap
Bende de öyle bir sıkıntı vardı botoks yaptırdım daha iyi oldum 🙂
Para yok ona. Da kalıcı mı yani
Şöyle söyleyeyim sana 6 ayda bir yaptırıyorum ben. Ve gerçekten çözüm oldu
İşte süreklilik istiyor
Bunun dışında çözüm yok zaten çok zor ben çok uğraştım İnan hatta herkes bana derdi kaşını çatma diye maalesef böyle çözebildim
Öfkeli msn
Yok İnan aksine böyle çok sinirlenen biri değilim hani mesela insanlar beni uyarmasa kaşını çatıyorsun diye benim için normal bir durum gibi
İşte öfkeli de çok olurmuş
Sen öfkeli misin peki
öfkeli az.
Ama kaygılı sürekli çatışmalı birşeyleri kafaya takan çok derttlenenen biri
O zaman kendin için bir şeyler yap ve çok fazla dertlenme insanları çok fazla takma biraz da kendine odaklan
Elimde olsa.
Değil mi? Ama biliyorsun değil mi insanları çok fazla düşünmek her şeyi çok fazla kafaya takmak gerçekten yoruyor
Yoruyor elimde değil hayatım yorucu ve zor
Hayat zaten yorucu ve zor bir de insanları çok fazla kafaya taktığımız zaman daha da sıkıntı oluyor bizim için. İnan bana senin gibiydim Ben de ama öyle şeyler yaşayınca insan artık değişmesi gerektiğini anlıyor. Çünkü gerçekten insanlar bencil
Ve bencil biri ike ömrünü geçirmek zorunda isen...
Herşeyime bir kulp bulan her aidmi sorgulayan her işe burnunu sık laf eden biri ile... Sürekli cevap verme savunma ya da susup köşeye cekiime modunda isen ya da dertleşme modu çünkü anlatırken de o olayı o anı yaşıyorsun. Maalesef o kas çatılıyo istemsiz
Eğer gerçekten bu anlattıklarını yaşıyorsan yalnızca kaç çatılıyorsa Bence yine iyi. Gerçekten zor ama biliyor musun şunu gerçekten hiç anlamıyorum insanların birbirini anlaması niye bu kadar zor ki. Karşıdaki insanı dinlemek değer vermek iyi olması için elinden geleni yapmaz birlikte zaman geçirmek gerçekten bu kadar mı zor hiç anlamıyorum
İllakki başka rahatsızlığım da oluyor ama bu dışardan görünen.. kimseyi canavar göstermek değil derdim ama sonuçta bana davebaislwr canavarca. Beni üzen her şey Kasım'da bir derinlik yaratıyor belliki. Çek bırak git dersn Eminim ama öyle kolay değil o işlerde.
Yok yok bilirim bazı şeyler gerçekten kolay değil hani şu anda yaşayan sen olduğun için en büyük zorluğunu sen bilirsin belki buradan benim için yorum yapması kolay kendimi düşün lütfen derim kendini odaklan derim Ama bu şart altında da gerçekten çok zor sevdik. Gerçekten tüm kalbimle anlıyorum seni ama bu böyle mi devam edecek peki?
Öyle görünüyor. Bir kafestesin. Fazla yem isteme hakkın yok. Özgürlük için çıkıp ucuip yeniden gelebilme sansin yok.. kafesin rengi malzemesi ve içindekileri sen seçemiyorsun. Kafesi kilitleyene her şey serbest. Şikayet edemezsin. Kafesten çıkışın var der ama bilirsin ki o kafesten çıkınca hayat daha da zindan olacak başta sen ve sevdiğin herkes bu çıkıştan kötü etkilenecek. Beddua etsen içinden bile olsa ya sen ya sevdiklerin bunun karşılığını görüyor. Onun merhamete gelmesini dilemekten başka seçenek kalmıyor...
Gerçekten çok zor bir durum yani az çok söylediklerinden ne olduğunu tahmin edebiliyorum. Biliyor musun en kötüsü de ne Gerçekten sen gibi böyle sevginin değerini bilen insanların bu tip kişiliklere düşmesi. Zerre kadar sevginin değerini bilmeyen yalnızca kendini düşünen Bencil karakter yoksunu tipler
Öyle. imtihan mi intikam mı bilmiyorum. Kimsenin ahını da aldığımı düşünmüyorum. Hangi kötü davranışim ya da özelliğim terbiye olsun diye bunları yaşamaya mahkum edildim onu da bilmiyorum.
Öyle deme ya gerçekten öyle deme hepimiz bir şekilde inanıyoruz maalesef. Tavrından üslubundan iyi bir insan olduğum o kadar belli ki eminim gün gelecek o kadar mutlu olacaksın ki Sen bile şaşıracaksın. Buna inancım tam
Bunu umut etmekten başka seçenek kalmıyor zaten Allah çok büyüktür
Evet Allah çok büyük Umarım her şeyi dilediğin gibi olur. Şu anda olmayabilir ama bir gün illaki bir çıkış yolu olacaktır senin için
Senin de her şey gönlünce olsun
Çok çok teşekkür ediyorum. Canın ne zaman sıkılırsa buradan yazabilirsin bana 🙏
Birazda burada kaş Cat;)
🙂 ya da bari burada kaç yatma:)
Kaş çatma olacak orası otomatik düzeltme maalesef söylediklerimi ters anlıyor:)
Olsun sorun yok anladım ben
Teşekkür ederim:) günaydın 🙏
Günaydın bak kaş çatmak için yine sebep var. Bu defa da gunes
😂😂 Yeter ki kaş yapmak için bir sebep olsun değil mi. Güneş gözlüğü var 🙂
Var da ekmek almaya gidince de takılmıyor
Çok özür dilerim cevap verdiğimi sanıyordum meğerse göndermemisim🙏
O halde demek ki ekmek almaya giderken de önlem almak lazım;)
Yok ya önemli değil kasma kendini. öğüdünü dinledik işe yaradı
🙂 ya kasmak değil de hani sana cevap verdiğimi sandım o yüzden dedim. O halde bugün kaşlar çatlamıyor değil mi?
Çatlamıyor çatlatıyor 😂
😂😂 benim suçum değil klavyenin suçu Ben masumum.. hem bak ne güzel biraz da olsa neşelendin
😂😂 Bende de bazen öyle saçmalıyor
Hayır sendeki bazen saçmalıyor bendeki bazen doğru yazıyor düşünsene 😂😂
Arada kabul edilebilir:)
:) işte ben de yaptığı zaman artık sen parçalardan anlamlı bir şey çıkarmaya çalış
Olur:)
Teşekkür ederim:) bugün biraz daha iyisin değil mi
Biraz siyah biraz beyaz bazen gri bazen gökkuşağı 🌈
:) işte gökkuşağı olan zamanları yakalamamız lazım
Ender de olsa imkansız değil tabii
İmkansız değilse her zaman umutlar vardır O halde;)
Elbette..
Sana ekmek almaya giderken Güneş gözlüğü al deyip de Güneş gözlüğünü okulda unutan ben:)
Öğrenci misjn:)
Ev gözlüğünde olsun
Yok öğretmenim:)
Branşın ne
Şimdi sen her ay: ay botoksum geldi :) diyor musun
😅😅 yok demiyorum. Ben aslında biraz da migren için yaptırmıştım güveni de biliyorsun çok iyi geliyor ağrılarım da azaldı.
Normalde migrenim tuttuğu zaman çok fazla ağrım oluyordu ondan sonra gerçekten azalmaya başladı alın çevresi geriliyor ya 🙂
Beden Eğitimi
Bende de var da ben bişey sariyorum o esnada
Peki sardığın zaman etkili oluyor mu?
Evet bütün kafa çevresine sanki botoks yapılmış gibi oluyor zaten karşıları falan da yukarı kaldırıyor ya haliyle böyle olunca etkisini hissedebiliyorsun
Sen de yap Ben Cennet mahallesi Pembe gibi geziyorum komik oluyor ama 😂
😂😂 bende Ferhat diye gezerim güzel olur
Ferhat bağlamıyor ama kafasına ama yunus'un kafasını hep kırıyorlardı 😅
😂😂 şu anda Yunus olmak riskli her an kafamı kırabilirsin
Yok ben migren icin söylüyorum aman konuyu saptırma:)
😂😂 biraz gül diye yapıyorum
Teşekkürler 🤣
Rica ederim :)
Kaşların durumu ne:)
Gelgit içinde 😀
🙂 bak dün hep çatıktı bugün gel git inşallah Bir iki güne kadar da tamamen gidecek
Keşke...
Olmazsa senin gibi botoks yaparız
🙂 belki doğal yollardan da aşabiliriz önce bu şekilde bakalım olmadı botoks
Kolayı botoks. Çünkü dertler bitmez. Botoksum köprü olsun:)
:)) öyle diyorsan öyledir dertler bitmez ama en azından hafifleyebilir
Elbette. Nereden baktığına bağlı
Peki sence bazen bakış açısını değiştirmek gerekmez mi
Bu içsel bir güce bağlı.
Bazen bu bakış açısı denilen şeyi değişmek yenidoğan bebeğe ağlama süt isteme demek gibi bişe
Tamam da eğer süt Yoksa da bir çaresine bakmak lazım değil mi aynı yerde kaldığın zaman bir şeyler düzelmiyorsa illaki bir değişiklik şart
O yerde kalmak zorudna çünkü o bebek yürümeyi bilmiyor basının çaresine bakamıyor
Elbet o bebek büyüyecek bir gün ve başının çaresine bakacak niye biliyor musun Çünkü şu anda kendisindeki potansiyelin farkında değil
O bebeğin büyümesi birilerinin merhametinde..
İşte ben de sana aynı şeyi söylüyorum Şu anda birisinin merhametinde Ama gün gelecek o bebek kendi kendini büyütecek zaten göreceksin bak
O bebek büyüse n3y3 yarar. Travmalari var. geçmiş bir ömrü geri getiremez. Yıllarca kafeste kalan kuş hiç uçmayı bilmeyen bir kuş neticede. Çırpındıkça kanadı yorulacak hevesi kursağında kalacak son gayretle uçmayı öğrenecek ama o zamanda yaşlı oalack boş ver kafesim daha iyi yine kilitleyin diyecek.
Peki sence O kuş kendi kendine o kafesi açıp özgürlüğüne kavuşamaz mı, Hiç mi böyle bir olanak yok. Belki de o kuşu özgürlüğüne kavuşturacak birileri vardır
Burası Türkiye ey gizli:)
Evet burası Türkiye doğru haklısın ama bir kuşu da kafeste tutan birinin yanında ömür boyu kalınmaz diye düşünüyorum ben ey soran:))
Şu an hatırlamıyorum ama bir deney vardı sürekli zincire bağlanan bir köpek beni at ya da deneyi bilmiyorum tam ya
Orkide çok güzel bir çiçektir değil mi bakım ister sevgi ister iste sevmeyi bilmeyen bakmayı bilmeyen birinin elinde orkide solar gider
Aslında onu güneşe çıkarsa birazcık su verse küçücük bir ilgi bile onun açmasını sağlayacaktır bazı insanlar maalesef kördür
Dervis birçok bitki böyledir aslında
İnsanoğlu sahip olduğu her şeyin nankörudur
Zinciri bıraktıktan sonra hiçbir yere gidemiyorlar o deneyimi söylüyorsun çünkü alışmışlar artık oraya
Evet evet o
İşte bunun da sebebi sürekli zincirlendiğin için artık serbest kalınca ne yapacağını bilemez karşısına öyle biri çıkar ki tekrar ona ne yapacağını öğretir ve Kendi ayakları üzerinde durması gerektiğini hatırlatır
Bir noktadan sonra artık hepsi zırva biliyor musun öyle geliyor
Şu anda öyle gelmesi çok normal çünkü anlıyorum akıntıya kürek çekmeye çalışmak gibi bir şey
Aynen ve artık buna alışmak. Ve artık bu akıntıya küreği çekmeyi bırakıp kendini ona bırakmak.
Ama işte o zaman hayat biter bak ne olursa olsun zorluklara karşı gelmek akıntıya kürek çekmek hala çabaladığını gösterir Şu anda bir sonuç alamayabilirsin elbet bunu sonuçları güzel olacaktır Bir de bu açıdan bakalim
Bakın hocam bakın birde ordan bakın:)
Bak gerçekten ne durumdasın neler yaşıyorsun bilemem ama az çok tahmin ediyorum kusura bakma umutsuz olsam da umudunu kazanman için elimden gelen her şeyi de yaparım ben 🙂
Farkettim. Öğretmenler böyle olur genelde. Çıkmadık candan umut kesilmez hesabı. Ama bazen bazı canlar çıkmasa da çıkmış gibi olabilir bunları altınla zümrütle süslesende boş...
Bazen insan o kadar umutsuz olur ki ne yapılsa yapılsın kesinlikle mutlu olamayacağını düşünür hani bir bataklık gibi düşün bataklıktan çıkmaya çalıştıkça daha fazla batarsın ya bazen durmak gerekir bataklığın içerisinde ama buradan hiç asla çıkamam diye de düşünmemek lazım
Kalbinin çok temiz olduğunu ve kendini çok güzel ifade ettiğini düşünüyorum bu yüzden mutluluğu sonuna kadar hak ediyorsun
Bu ifade edemeyis şeklim aslında.. ama yinede teşekkürler. Aynanız temiz ki temiz görüyorsunuz karşıyım
Kendini çok güzel ifade ediyorsun ve cümlelerin çok güzel..🙂
Çok teşekkür ederim. Kaşlarımı çatarak okuyorum:).
:) Cat ama yinede gül olir mu
Olir 😂
Ne yapıyorsun bakalım:).
Sorulara bakıyorum öyle
Ben de yürüyüşe çıktım deniz kıyısında şu anda oturdum dalgalarim sesini dinliyorum 🙂huzur
Çok iyi yaptın çok da güzel yaptın
Kahve de Var buyrun efendim:)
İçtim ben teşekkür ederim afiyet olsun
Kafeste diyince sen şimdi kahve ne alaka nasıl içebildi hani zincirleri vardı dersin:)
:)) ben demrdim sen dedin cevap ver bakalım nasıl?
:) mecazi Hayali kafes bu.
Ve bunu dışarıdan bakan hiç kimse göremez. Ancak bu tarz derin ve olgusal sohbetlerde dile gelebilir zincir ve kafesin varlığı. Ama emin ol yadsınamaz bir gerçek
Şu cümlelerin güzelliğine bakar mısın? 🙂
peki senin kaşlarımı catmim diye bu safsatalarn? :)
😅 bak şimdi
Ama ben gerçekleri söylüyorum 🙂
Peki peki teşekkür ederim:)
:) rica ederim. Fircami da yedim 😂😂
Afedersiniz
Saka yapıyorum lütfen rahat ol 🙂
🤣
🤣Bu emoji de kas catilmiyo pek. Ama çene ve yanak ağrıyor, uyuşuyor! Gerci senin ihtiyacın yok ahaha:)
Hava cok sıcak bugün 😒
Neresi orası
😂😂 şimdilik yok ama olabilir bak. İddialıyım senin şu kas çatma olayını aşacağız
Ahaha yara bandı yapıştırıp uyiim
Mersin..
😂😂 olabilir bak dene bence
Gündüz gerekli:)
Ama nedense uyanınca daha çok. Demek ki uyurken de bitmiyor kavgam:)
:)) vardı ya sezen aksu'nun şarkısı ne kavgam bitti ne sevdam
Duymadım dinlemedim
Çok güzel bir şarkıdır
Dinler dinelr kaşlarımı catarim diyrosun yani:)
:)) bak anlaşamıyoruz
143 mesaj olmuş :))
Olabilir:))
:)) evet. Bu arada mesaj olayına hiç gitmedim yamlis anlama diye
Farkettim, jestti..
Çünkü saygım sonsuz sana
Bunu da farkettim, teşekürler
Rica ederim 🙂
Ama senin için sorun olmazsa daha sonra oradan da devam edebiliriz 🙏
Olabilir
Teşekkür ederim 🙏 istersen begeniyim sorunu ordan mesaj atabilirsin
Olur
Tamam beğeniyorum şimdi.
botoks ya da kolajen desteği yapacaklar
Offf. Kolajen içse.
hahaha yok onu şırıngayla kırışan yere uyguluyorlar
Süreklilik lazım onda da dimi tek seans değil
evet
Botoxla
Doktora git
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, istemsiz kaş çatmak ve o çizginin oluşması gerçekten can sıkıcı olabilir, seni anlıyoruz. 🙁 Yüz ifadelerimiz bazen bize ihanet edebiliyor. Belki günlük yüz masajları veya rahatlatıcı egzersizler deneyebilirsin. Sürekli gerginlik hali kaslarımızı etkiliyor. 🤔 Biraz da gülümsemeye çalışmak iyi gelebilir. 😊