Banyo camımızın önüne kuşlar yuva yapmış yumurta falan yok ama kuş biti olur diye çok korkuyorum en korktuğum şey ne yapmalıyım ya

Banyo camımızın önüne kuşlar yuva yapmış yumurta falan yok ama kuş biti olur diye çok korkuyorum en korktuğum şey ne yapmalıyım ya
Şu tarz bir şeyler alıp evin aynı cephesine bir yere sabitleyebilirsin korunaklı bir yere asman gerekiyor ama daha sonra da eski kurduğu yuvadaki malzemeleri bunun içine koyabilirsin etrafta düzgün ağaç mı var ki yazık hayvanlara yuva kuracak yer bulamıyorlar.
Kuş biti özellikle guvercinlerde kesin oluyor ve yuvadaki yavrulara da geciyor hazır yumurta yokken yuvayı boz ve camasır suyu ile sil zemini, onlar baska yere yuva yapar ve yumurtlarlar
Kus biti insana gecmez ama duvarda bir siyah bulut zamanla içeriye de uzar
Günah olmaz mı
Yumurta olsaydı evet su an onlar ikamet arıyor. Yumurta olsaydı yavruların ucmasını beklemen gerekirdi
Cevap
6Cevap
Bir şey olmaz. Ama sen yine de yumurtası yok ise kaldıra bilirsin. Yumurtası var ise bir süre bekle derim.
Kuş konmaz dikenli plastık tıkenler var omdan bıtane al koy konmaz bidaha su tut oraya temizlenir
Yav ne pislik insanlarsınız siz ya
@Djeeoelrkk tövbe nededim ben şimdi
Senin evini seçmiş diye teşekkür edeceğine kuş bitinden mi korkuyorosun
Yav iyi hoşta eve bit bulaşınca aylarca onunla uğraşıyosun
Hayvan biti ve piresi asla insana bulaşmaz yaşayamaz bu 1. Bunlar kulaktan dolma bilgiler veterinerlik okudum ben. Ayrıca o bit öyle her dışarda yaşayan kuşta olmaz
Zaten bize bulaşmasından değil de eve yayılmasından korkuyorum
Eve bir şey yayılmaz bunu balkonuma kuşların defalarca yuva yapmış biri olarak söylüyorum veterinerim daha ne diyim
İlaç sikk faydasida olsun kuşlara hem
Fön makinesi tutup üfler düşerler
Bişey olmaz
Bir şey olmaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?