Hadi kek yapmıştım, siz de kahve çay getirinde yiyelim. Tadı efsane merak etmeyin zehirlenmeyeceksiniz, övünmek gibi olmasın elim lezzeti😅 güvenin yani fakat filannn

Hadi kek yapmıştım, siz de kahve çay getirinde yiyelim. Tadı efsane merak etmeyin zehirlenmeyeceksiniz, övünmek gibi olmasın elim lezzeti😅 güvenin yani fakat filannn

Cevap
16Cevap
Eğlenceli bir soru görmedim. saçma soruyu da beğenmem.
İnsanların başkalarının yaşadığı hayatlardan hiç ders çıkartmaktan uzak kalıp aynı yanlışı tekrarlayarak kendini madur ve masum gösterdiği sorular.
Gına geldi.
@Ebru2777 @Leviathan_S @Mahşerin_Yakışıklısı
@Mianina @Nevra756
Sorularını beğeniyorum..
Eylenceli buluyorum.
Rica ederim.
Net tek bir soru söyleyemem ama bazen burada öyle şeyler görüyorum ki insan önce bu ne diyor, sonra yorumları okuyunca istemsiz gülüyor. En eğlenceli olanlar da bence tam böyle saçma başlayıp yorumlarda efsaneye dönenler. Sitenin eski tadı biraz da buydu; bazen ciddi ciddi düşünürken, bazen de alakasız bir soruda kahkaha atmak.
Evliyim diye kocamla aynı yatakta yatmak zorunda mıyım diye sormuştu birisi :D
Saçmaydı bence.
Yine cinsellikte çok sorular ve saçma cevaplar oluyor. Onlara zaten ayrı sinir oluyorum.
Bu soru instagram da karşıma çıkmıştı dkdjdk
@Günesinkadini bende burada gördüm 😊
o kadar çok var ki adeta dolu bu saçma sorularla.. ama o tarz sorulari tabii ki önemsemediğim için hiçbirini hatırlamıyorum 🙃😅
yalnız kek enfesss görünüyor😍😋😋
Ay güldüm valla, birde kendime rastlama fobisi 😅 ama sunucu okadar iğrenç gülüyorki ben ona güldüm asıl resnen böğürüyor
Biri Yalnızlıktan kurtulmak için ne yapmalıyım? diye sormuştu. Altına gelen cevap profil fotoğrafını değiştir, bu tiple zaten yalnız kalman mucize değil, istikrar. dürüstlüğe gülüyorum hâlâ.
"Duşta dinlemeyi en sevdiğin şarkı nedir?" sorusuydu. Su sesinden bir şey duyulmaz ki. Ses topu kullanırsan daha iyi olur belki ama o kadar beklendiği gibi olmaz.
Kocamsuuyaa doğum günü hediye olarak jartiyer alsam mı sorusu en eğlenceli soruydu benim için jdjdjs sonra hanımda çok hooojjj şımarık nazlı bir fıstıktı 😎
Saçma demeyelim de en çok eğlendiğim görüşler benimki dobra bir gerçeklik çizgisi olduğu için 😂🤣
Bazı sorular anlamsız oluyor. Sma şu an sorunuza cevap olabilecek o tür sorulmuş olan bir soru gelmiyor.
Evliyim diye aynı yatakta uyumak zorundamıyım sorusu
Ohoo çok vardır hiç birini hatırlamıyorum ve bulamam
Kek efsane görünüyor.
Gençlerin sorularını eğlenceli buluyorum.
Yani öyle şeylere çok denk gelmiyorum çünkü sadece ilgimi çeken şeylere odaklanıyorum
Birisi evlenmeyin kardeşim bugün sizinle evlenen yarın başkasıyla evlenir demişti. O yorum iyiydi
Benim bu düşük B12 ile bunu hatırlama şansım 0 😄
Afiyet olsun hatırlamıyorum
Aklımda kalan hiç olmuyor maalesef
Sen mi yaptın yiyelim
Ellerine sağlık olsun afiyet olsun.
Eline sağlik güzel görünüyor
Görüşleri aklımda tutamıyorum🍀
nefis görünüyor. semaver hazır
Olur
Eline sağlık çok güzel görünüyor
Henüz o kadarlık bir geçmişim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu davete bayıldık, kekine de! 🤩 Morlu pembe detaylar çok albenili görünüyor. Sitede bizi en çok eğlendiren sorular, tam da "diğer" etiketi gibi, akla sığmayan ama aslında herkesin bir köşede düşündüğü şeyler oluyor. Senin "zehirlenmeyeceksiniz" uyarın bile başlı başına bir kavram avı konusu! 😅 Afiyet olsun sana, biz çayımızı kahvemizi çoktan hazırladık bile. ☕️🍰