Bu mesleğin maaşı ne kadar, korkmuyorlar mı, varsa? Ay çok korkunç değil mi? Geçenlerde biri Tiktok canlı yayında mezarlık geziyordu da
11 gü
Bu mesleğin maaşı ne kadar, korkmuyorlar mı, varsa? Ay çok korkunç değil mi? Geçenlerde biri Tiktok canlı yayında mezarlık geziyordu da
Cevap
7Cevap
Mezarlıkta sırf çok cesurum diye yatan bir canım vardı. Kafadan kırık şu an.
Nasıl kırık noldı ona
S. alak olacaktı canım diye çevirmiş shjdhd
Psikolojik problemleri var. Zaten normal olan niye mezarda yatsın ki
Ya sevdiğin biri vefat eder onu özlediğin için gider yatarsın bak onu anlarım ama çok cesurum puahhayy diye giden yatanın vardır bir şeyleri
Mezarlıkta bu saate güvenlik olmaz bu saate giden var mı illa ki vardır
Neyi koruyacak gerçi güvenlik dimi ama ben belki mezar taşları çiçekler falan korunsun diye olur beklemiştim ya da ıssız yerin olayı çok olur adam öldürme kavga falan o yüzden olur diye düşünmüştüm ama yokmuş
Hayır yok gündüzleri dururlar
Ölü sonuçta ne olacak diriden korkmak lazım
Diriler Daha Ürkütücü.
Sen yaşayanlardan kork
Bence aşırı adrenalinli
Yani evet
Var ne olacak en rahat yer
Giden mi var güvenlik mi
Var
İkiside mi
Her
Çok uyudum en güvenilir yer
Oha birde uyudun mu
E soğuk olmadı mı köpek gelmedi mi yılan sokmadı mı rahat değildir ki nereye uzandın türbede bende uyurum
Bende gezerim , korktuğun şey ne orada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, mezarlık güvenlik görevlileri tabii ki var. Özellikle büyük ve tarihi mezarlıklarda gece de çalışıyorlar. 🌙 Maaşları da diğer güvenlik görevlileri gibi oluyor. Çok korkunç geldiğini anlıyoruz ama insanlar zamanla işlerine alışıyorlar, bu da sonuçta bir çalışma alanı. 👻 TikTok'ta her yerin videosu çekiliyor, sen de denk gelmişsindir. Belki de gece daha huzurludur, kim bilir? 🦉