Nasıl geçicek çok hasta hissediyorum ağlamak istiyorum hayatın mahvoldu
1 gü
Cevap
6Cevap
Pişmanlık ezikçe bir duygudur. Bu hayatta hangi yolu seçersen seç pişman olursun. Aklın her zaman girmediğin diğer yolda kalır. O yüzden kafana takma. Ne yaparsan yap zaten pişman olacaksın
Eğitimim yerine başkasını saçma yalan duygularını seçtim
Eğitimi seçseydin de pişman olacaktın. Ne demek istediğimi anlamadın heralde. bunun sonu yok. Yapamadıklarına odaklanma. Yapabileceklerini odaklan
Bilmiyorum beni uykudan uyandırdı bu dert. Düzeltmem olanları
Nasıl Hatalar Yaptınız Ve Neden Vicdan Azabı Çekiyorsunuz?
Çünkü birine 7 yılımı verdim
Evet
Sıfır hayatımı mahvettim
Çok kötü hissediyorum ben nasıl gerçek dünyadan koptum
Değmez kimseyi sevmeye değmez iyi ki beni aldatmış yoksa asla okul okumazdim belki ben çok başarılı bir insandım o hayatıma girdi belalar benim peşimi bırakmadı
Onun yüzünden çok acı çektim. Tövbe ettim hayatıma erkekleri almaya okadar acı çekiyorum açım ona olan sevgimden egitimimi tamamlamamdan
Teşekkürler
Ben peki bana sor hataların bedelini ödüyorum
Ne ödüyorsun.
Psikolojimle sağlığımla kalbimin ağrısından nefes alamıyorum
Bende böyleyim nede böyle oldu sendemi okul sevgili yüzünden
Aynı mesele ama benimki çok farklı
Noldu anlatsana
Burdan mi
Evet
İstiyorsan yaz ordan konuşalim sende anlat
Ne yaptin
Hayatımı bir insans bağlayıp ona ,7 yılımı verdim
Aldatı kl ve çok kötüyüm onunn ne yaptığı umrumda değil ben gençliğimi ona verdim hayatımı şu an 21 yaşındayım yenide üniversite sınavına hazırlanıyorum
Piskoljim bozuk
Geçer de adım lazım
Ne gibi hata
Eğitimi yarıda bırakmak gibi tüm dünyamı bir erkeğe bağlamak gibi
Hepsi gcmeyecek kadar büyük sorun değil
şu an gencim ama 21 yaşında dış hekimliği okumak için kendimi yaşlı hissediyorum ben liseden 16 yaşında mevzun oldum başarılıyım
Kendimi ziyan etmiş gibi hissediyorum.
Senin bana bir tavsiyen var mı
Okumak ve hayallerin yaşı olmaz en başından başla bir şeylere basardikca daha fazlasını isteyeceksin
İnşallah öyle olur insan birini gerçekten sevince kendini unutuyor kendi bayilerini yapmak istediklerini
Biranda kafama Dang etti 7 yıl boyunca sadece onun kölesi gibiydim sadece onun hayatına odaklanmıştım
Tam da bu evre de kendini yeniden bulabilirsin o sarhoşluk geçmiş şimdi tam zamanı
Tam da bu evre de kendini yeniden bulabilirsin o sarhoşluk geçmiş şimdi tam zamanı her şeyi yeniden inşa et
Öyle olucak inşallah tek çaresi bu durumdan Kurtulmak
En sevdiğin şeyle başla hepsi kendiliğinden gelir zaten
Ben profesyonel sporcuydum o hayatıma girdi zaman sporu bırakmıştım 14 yaşında falandım artık profesyonel olmasada farklı Spor dualarını deniyecem
Burdan başla sana çok iyi gelecektir
Umarım öyle olur
çok üzülme
Üzülmemek mümkün değil hayatıma sı*tım mahvettim kendimi
Okadar hastayım piskologa gitmem gerekiyor belki öyle gecer geçti zannetmiştimtim takı okulumu onun için bıraktığım hatirlayana kadar çok kötü hissediyorum
Aşık olunca cidden insan kör oluyormuş hayatımı mahvettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, şu an hissettiğin acı ve pişmanlık gerçekten çok zorlayıcı olabilir, seni anlıyoruz. 🫂 Herkesin hayatında böyle dönemler olabilir, bu hislerin normal olduğunu unutma. Hatalarımızdan ders çıkarırız ve zamanla bu yük hafifler. Kendine nazik ol ve iyileşmek için zaman tanı. Yeni başlangıçlar hep mümkün. 💖✨