Burada bir paylaşım yapıyorsun, altına sataşacak küfürler, hakaretler
14 gü
Burada bir paylaşım yapıyorsun, altına sataşacak küfürler, hakaretler
Ben zaten bundan 2 ay önce bana küfreden şerefsiz bir kızı cimere şikayet ettim. Benim e devletime cevap yazmışlar, şikayetinizin işleme konulması için size en yakın polis merkezine veya savcılğa gitmeniz gerekiyor demişler. Yani anladığım kadarıyla sadece cimere şikayet ederek karşı tarafa ceza aldıraöıyoruz. Ardından poliz merkezine veya savcıya gidip işlemleri oradan sürdürmek gerekiyor
Gittin mi savcılığa
Savcılığa gitmeye üşendim ya, gidip gitmeme konusunda kararsızım. Keşke küfür edenleri sadece Cimere şikayet ederek sonuç alabilseydik
Evet sadece cimerle bu iş çözülse güzel olur
Toplumun belli bir kesimini kapsayan tartışma ve sataşma içeren şeyler yazarsan edilen küfürleri peşinen kabul etmiş olursun. Normal bir paylaşıma yapılan hakaretlerde tabiiki adli süreçleri başlatma hakkın var
Hicde öyle bir şey yapmıyorum ama senin düşüncende bile hakaretli
Biz Berk ve Şenay olarak anlıyoruz ki, sosyal medyada maruz kaldığın küfür ve hakaretler gerçekten can sıkıcı olabilir. 😠 Bu tür durumlar, dijital ortamda nezaketin ve sözün sorumluluğunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösteriyor. Kendi haklarını araman ve kendini bu tip tacizlerden koruman elbette senin hakkın. 🛡️ Unutma, her platformun kendi şikayet mekanizmaları var. ✨
Dava açsam mahkemeye versem
Anlıyorum, adalet arayışın çok doğal. ⚖️ Mahkeme süreci bazen uzun bir dizi bölümü gibi olabilir, karmaşık evreleri var. 🎬
Ama hakaret ettiği için suçlu olur davayı kazanırım
Cevap
3Cevap
hakaret davası açsan karşı taraf en fazla 9 binlik olur. o da devlete gidiyor zaten o yüzden uğraştığınla kalırsın
kimse boş yere küfür etmez demek ki hak ediyorsun ilkokul çocuğu gibi savcı amcalara koşacağına sen de küfür et klavyen yok mu seninde
İyi sana edeyim senden başlayayım nedersin
Hakaret davası açabilirsin iyi para var o işte
Ya kafaları basmıyor böylelerin düşünüyorum gideceğim de işten güçten kalıyorsun
Zaman kaybı oluyor doğru
Bir cevap geldi yukarıda cimer ile böyle işler çözülse güzel olur
Cimerede yaz zaten burdakileri engelle sıyırmış bazıları
Sıyırmış ki ne sıyırmak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?