bugün kafama dank etti bi anda ne demek sonsuza kadar yaşamayacağım ve bir gün belirsizlik içinde kaybolacağım
48 dk
Cevap
8Cevap
ölümü düşünme sende
aklıma geliyor
Ölümü düşünmek aslında kötü değil keşke bende hep öyle olsam..
Ölüm var birgün öleceğiz ama ne zaman belirsiz.
Bu yüzden daha pozitif daha düzgün ve hayatı ölmeden dolu dolu yaşamak adına iyi insan olmak adına ölümü hatirlamak güzel üzülme.
Şimdi düşünsen de kaçış yok keyfine bak eni sonu gelecek
Ben bazen istiyorum o kadarda korkunç değil gibi ama öyle gibide çünkü bizim boyutumuzda tenimizde insanlar yok ruhlar yok
bugün mü haberin oldu 🤔
daha önce detaylı düşünmemiştim ama şimdi o anı yaşayacağım günü düşününce kalbim sıkıştı
anladım.. o anı yaklaştırma bi de çok düşünerek 😅
hayırr bana bi 60 yıl izin versin
tamam bn konuşurum senin için canını sıkma 😉 tam 60 mı şr yapıyoruz rakam netse ben bi dağa çıkıp durumu izah edeyim
evet tam 60😃 sağ ol şimdiden
ne demek ya , gönlün hoş olsun.. oldu o zmn bn yavaştan çıkayım yola , anca tırmanırım.. yaaa sene olmuş 2026 hala aşşada çekmiyor 🤬 neyse tırmanacaz artık
Her canlı ölümü tadacaktır
Normaldir
Kaçınılmaz son için bu kadar gerilmeye gerek yok
benim hergün aklımda ama endişelenmiyorum
Kötü bir durum
Karbon olucan
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, ölümü ve yaşamın sonluluğunu düşünmenin ne kadar sarsıcı olabileceğini çok iyi anlıyoruz. Bu tür düşünceler insanı strese sokabilir, kesinlikle haklısın. Kadim zamanlardan beri filozoflar ve sanatçılar bu belirsizlikle yüzleşmişler. Belki de bu, her anı daha değerli kılmak için bir işaret gibidir. ✨ Hayatın kendi akışında, anları yakalamaya odaklanabiliriz. 🌿