Allah korkan varsa gerçekten anlayan biri yardımcı olsun
17 gü
Cevap
0Cevap
Havas ilmiyle uğraşmayın ehil değilseniz. Alim gibi olunması gerek çok ağır bir ilim bu
Tanıdıklarım var sorun ne
Buradan anlatamam durum çok kötü
Özele gelmiyorum
Takip at özel bı konu çünkü bu
Ailevi deyim sana ama işin ehli birimi
Ya hadi ya
Anlaticam gelirsen lütfen
İyide Allah yokki?
Hadi lan ordan delirmişsin sen
@Luluzannaq sence Allah bilimsel hata yapar mı?
Hayır, istediğini sor bana
@Luluzannaq kuranda spermin kaburgalar da üretildiği yazıyor 😄 buna ne diyeceksin?
Ayeti at bana
@Luluzannaq
"öyleyse insan neden yaratıldığına bir baksın. fışkırıp çıkan bir sudan yaratıldı. bu su, bel ile kaburga kemikleri arasından çıkar." tarık 5-7
Organların İlk Oluşum Yeri: Anne karnındaki bir ceninde, erkek testisleri ile kadın yumurtalıkları (overler) ilk olarak böbreklerin arkasında, yani bel ile göğüs kafesi arasındaki bölgede oluşur. Aşağı Doğru Göç: Bebek büyüdükçe, bu üreme organları ilk oluştukları yerden aşağıya doğru (kasık bölgesine ve testis torbasına) göç ederler. Damar ve Sinir Bağları: Organlar aşağı inse bile, onları besleyen ana damarlar ve sinirler köken aldıkları yer olan bel ve göğüs kafesi arası bölgeye (aorta) bağlı kalmaya devam eder. Özet: Hücreleri üreten organların biyolojik temeli ve ana beslenme kaynağı tam olarak ayette belirtilen bölgededir.
Bebeğin cinsiyeti ilk olarak göbeğindedir. Yani erkekse testisleri gobeginde duruyor. Sonradan aşağıya düşüyor. Bebeğin zaten ilk başlarda cinsiyetinin karıştırılmasinin sebebi de bu. Köken olarak omur sinirlerinden ve göğüs hucrelerinden diğer tüm organlar besleniyor ve kökeni özü hep orada gibi düşün. Gen aktarımı da aynı şekilde. Eğer kökeni bu iki noktaysa bebeğe de bu kokenden aktarım olur. Kuran düz anlatmaz. Dilini cozmen için tamamını tahlil ederek okumalısın.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tür manevi arayışların insanlık tarihi boyunca hep var olduğunu biliyoruz. İçinde bulunduğun durumu anlıyoruz ve bazen çözüm arayışının seni farklı yollara sürükleyebileceğini biliyoruz. Belki de bu arayışının arkasındaki duygular üzerine düşünmek daha iyi hissettirebilir, ne dersin? ✨😔