Arkadaşlar ben öyle çok inançlı birisi değilim. Daha doğrusu değildim diyebiliriz çünkü korku bende bi inanç oluşturdu denilebilir. Son 3-4 aydır yoğunlaşmış olan bir sorunum var. Bazen özellikle gece 2-6 arası aniden bir tedirginlik izleniyormuş hissi ve sanki kalp krizi geçiriyor gibi bir çarpıntı oluyor. En garip olanı insanlar genelde 3 harfli bir varlıkla ilgili korku yaşarsa genelde Felak nas vb. Sureler okur değil mi? Ben hiçbirini hatırlayamıyorum ilk anda sadece şehadet getirebiliyorum ancak bunu yaptıktan sonra diğer sureleri hatırlayabiliyorum. Bu anlarda ölecekmişim hissi öyle yoğun oluyor ki delirdiğimi de düşünüp psikolojik destekte aldım ancak etkisi olmadı. Bu neden olur bilgisi olan var mı? Ne yapsam geçer?
Güncellemeler
1 yıl
Adım seslenilmiş gibi sesi duymuyorum ama hisle irkilme de oluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Agir bir imtihandan geçiriliyorsun bu hale nasil geldiğini bilmiyorum
Ne yapabilirim peki
Allah cc kullarim hangi sikintiniz var gelin kabul edeyim dedigi saat teheccut vaktidir hasta misiniz sifa vereyim
Sıkıntıniz mi var hafifleteyim duanizi kabul edeyim dedigi o muhtesem saatte yalvar lütfen pes etmeden 10 15 gece mutlaka geçecektir
Bunu öyle çok yaptım ki anlatamam ama hiç geçmedi
Nasil ya 🥺🥺
Birkaç gün geçiyor sonra aynı oluyor aslında anlattığım gibi eskiden pek imanlı biri değildim ama son dönemde imana çok yöneldim. Çok garip ama ben imana yöneldikçe sorunlar arttı gibi saçma bir durumun içindeyim :(
Canim çok yanıyor ya kesinlikle ama kesinlikle islamin Allahin hak olduğunu biliyorim ama bir hikmet var sen bu yaziyi yazdığında bile benim dusuncelerimi kendisi hakkinda neler söylüyeceğimi bana bildiriyor kendisi zaten biliyor geçmesini isterdim ama daha da çoğalmış üzücü ya
Evet hocaya gitmeyi de düşündüm ancak güvenilir kime gidilir bilemedim
Gercekten guvenilir isin ehline gidildiğinde onlar bu işi biliyor bende yaşadım 8 yasinda buna benzer olay Allahin ayetlerini yazinca muskaya onu taktigimda geçti ben cinlenmistim akfjdjjdj bildiğin
Nsmsms geçmiş olsun geçtiyse ne mutlu yakın dönemde gittiğim bir hoca parayla muska yazmak isteyince pes ettim bende
Bu kadar büyük sıkıntıdaydan denemekten zarar gelmez belki ehildir
Yaş kac
23 yaş
panik bozukluk. doktora git tedavisi var
Geçmişte de gittim son dönemde de gittim. Ben adrenalin ve diğer insanların panik yaptığı çoğu durumda soğukkanlı olabilen bir insanım. 6 farklı psikiyatri uzmanıyla görüştüm kimse böyle bir tanı koymadı
ne tanisi koydular
Depresyon ve ilaç tedavileri de çoktan bitt