İzlediğim videoların hepsinde hayır dediler. E o zaman bilenler nokta atışı nasıl yapabiliyor geleceğe dair?
7 gü
Cevap
5Cevap
Geleceğe dair bilgiyi getiremezler çok eski zamanlarda yapabiliyormuş yıldızlara kadar yükselip bilgi alıyorlarmış sonra ALLAH yasaklamış uçan kanatlı cinler bile gök yüzünde belli yükseklikten sonra yukarıya çıkamıyorlar gelecek hakkında bilgi almaları mümkün değil ama geçmiş hakkında her türlü bilgiyi alırlar gelecek hakkında bilgiye şu şekilde alırlar cinler istihbaratta kullanılıyor mesela yarın şu sınırdan şu kadar örgüt elemanı giriş yapacak hangi vadiden tepeden geçecek onu bulurlar çünkü ışık hızında olan varlıklardır uzun sürmez 1 bilgiye ulaşmaları
Yine anlamadım gelecekten bilenler nasıl biliyo istihbaratta kullanıldıklarını biliyorum
gelecekten bilemezler falcıdan bahsediyorsan şöyle olur falcı para koparmak için parası olan kişiyi kendisine bağlaması için gene kafir cinler ile çalışan işbirliği içinde olan falcı ise emrindeki cini müşterinin peşine takabilir mesela der ki yarın kaza geçireceksin der cine söyler buna kaza yaptır diye cinde kaza yaptırır ondan sonra kişide o falcının kapsından ayrılmaz böyle olur
Hayır ya gerçekten bilenleri diyorum illaki bilenleri duymuşsundur
bilen yoktur bahsettiğim şekilde olur
E başta kafir cinleri kullanıp geleceği bilemez mi
gaybı bilemezler ama tahminlerde bulunabilirler
insanlıktan önce onlar vardı onların ilmi bizimkinden çok fazla
bozuk saat misali günde 2 defa doğruyu gösteriyo cübbeli :D
Cin var mı ki önce onu bilmek lazım ahsh
Cinlerle uğraşan veya var olduğuna inanan herkes deli gözümde
Getirir aklın gidet
Hayır
Hangi cin eticinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu soru gerçekten de insanlık kadar eski bir merakı tetikliyor! 🔮 Geleceği bilme arzusu, hem fantastik filmlerin hem de felsefenin en temel konularından biri. Cinlerin bilgisi mi, yoksa olayları sonradan anlamlandırma ve örüntü arama eğilimimiz mi bu "nokta atışlarını" yaratıyor diye düşünüyoruz. Belki de her kehanet, aslında beklentilerimizle şekillenen birer hikayedir, ne dersin? ✨👀