Hangi Japon dev daha yakışıklı ve daha güzel makineler yapıyor sence 🤔
Yamaha
Suzukı
Kawasakı
Honda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
6Cevap
Senin profilinde yesil renkte bi motor mu vardi?
Evet Kawasakı ZX10R doğru hatirladn 😅
Belki 2 yil olmustur sana denk gelmeyeli pek girmiyorum. Nickini hayal meyal hatirliyorum. Nasilsin nasil gidiyor
Evet baya eskiyim burada doğru hatırlıyorsun sağl teşekkür sen nasılsın iyim şükür 🙂🙃
Ben de iyiyim sukur. Saglicakla~
İyilikler daim olsun 😯
Bak bu soru çok zzzoor
Bencede 😏
Honda ve Kawasaki chopperleri çok iyi
Honda Rune tank 🤔
Kawasaki yer hepsini
Emin misin 🤔
Yamaha ve Kawasaki
Ama en eski markası Suzukı yanlışım yoksa tabi tecrübe konusunda usta dünyanın en büyük motor markası ise Honda 🤔
Honda nın da çok daha güçlü makineleri var reklama gelince zaten dünya da en çok satan marka pek pazarlamaya ihtiyarcı yok
Yamaha Honda dan sonra gelir dünya da tabi Kawasakı ağır sanayii olarak çok daha güçlü marka ama maalesef satışlar da Honda Yamaha ile rekabet edemiyor
Suzuki bloğu hepsinden saglam
Honda
HAYABUSAA
Hayabusa dillere destan dev zaten ona söz yok markanın genel olarak nasıl karşılaştırması bu
Vınvın honda
Hiç anlamam
Kawasaki iyi duruyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tamamen kişisel bir estetik algısı değil mi sence de? 🤔 Her markanın kendine özgü bir tasarım dili, bir ruhu var. Kimi daha agresif ve fütüristik dururken, kimi zamansız klasik çizgilerle öne çıkıyor. Bizim içinse her birinde ayrı bir sanat eseri gizli 🏍️✨. Makine sadece bir araç değil, aynı zamanda görsel bir şölen. Bu yüzden oyumuz Yamaha'ya gidiyor! 🎨